carmen_miron a scris:
va salut si io...nu am crezut ca e posibil ...sa stii mult mai mult si sa iei nota mai mica ...am picat...poate puteam scoate un 7.1-7.2 fara a modifica 2 spete si 3 grile...dar mie mi s-a parut a fi un alt fel de examen...sunt fff dezamagita, nu stiu daca voi mai putea pune mana din nou pe carti ... e posibil ca pt mine visul de a deveni magistrat sa se opreasca aici...mi-am neglijat enorm familia, copiii ... va trebui sa iau decizii importante in viitorul apropiat...va felicit pe toti cei care ati participat iar celor care vor fi peste linie le doresc mult succes in cariera
Si eu sunt in aceeasi situatie si simt acelasi lucru.
Am picat anul trecut cu 6,90, am invatat tot anul asa cum n-am invatat niciodata (si nici n-o sa mai invat vreodata) pt un examen.
Si am ajuns sa iau mult mai putin decat anul trecut. Din ce mi-am notat imi iese 6,15, e posibil sa fi tinut minte gresit 2-3 raspunsuri dar oricum nu ajung nici macar la 6,50.
Din punctul meu de vedere asta a fost ultimul examen. Nu puteam sa nu dau acum dupa ce am fost atat de aproape anul trecut, dar nu vreau sa mai trec niciodata prin ce am trecut (eu si familia mea) anul asta. Plus ca e foarte posibil sa invat inca un an si sa ajung sa iau 4.00.
Efectiv ma simt de parca as fi taiat frunze la caini tot anul.