avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Eu am contestat Întrebarea 69 Grila 3. opinia mea răspuns corect doar b)
Dezamagita si eu de acest examen , de modul in care au fost formulate intrebarile la penal si procedura penal, vorba lui artax ......chestii mult prea marunte si alambicate , nu am obtinut decat 6,40.....asta este. . Capul sus, nu trebuie sa o luam ca pe esec ci ca pe o noua provocare. Eu una merg inainte, inca o incercare.

treci la treaba
NU EXISTA INFRACTIUNEA DE FALS MATERIAL IN INSCRISURI SUB SEMNATURA PRIVATA
cred ca e important sa bagam toti aceeasi motivare, pt ca nu vor raspunde fiecaruia in parte.
eu vreau atat: sa-mi spuna onor expertii inm unde e prevazuta infr asta, ca nu e nici 288 nici 290..
in alta ordine de idei: a vazut careva la fata comisia de elab a sb? anul trecut, de ex, au bagat nasul in sala sa intrebe daca e totul ok. anul asta....chiar daca banuiai ca e vreo gresala, nu aveai pe cine sa intrebi, ca nu ai voie sa discuti nimic legat de sb cu cei de la supraveghere....
Andreea2011 a scris:

mariana_en a scris:

mneatza
hai la treaba
cine contesta, ce contesta
favorite: aia cu repunerea in termenul de recurs...daca nici asta nu e o tampenie cat casa...cum adica, poate fi ceruta pe timpul termenului de incercare bla bla...??? e ca si cum ma intreaba daca pot sa cer rep in termen dupa ce am fost la piata...ce are a face ...cu prefectura??nu tu cauze sa justifice cererea, nu tu ref la termenul de 10 zile...o ineptie
iarasi in top: fals material in inscrisuri sub semnatura privata. daca imi arata cineva unde e infractiunea asta, mananc codul penal fara sare...asta chiar m-a calcat pe nervi: pusesem varianta asta corecta, cand am vazut perla..am zis stai asa, ca nu il pot incadra la o infractiune inexistenta...
ca e ca ei at c e vb de interpretare, hai ca mai...da chiar sa inventezi infr noi, da-o in mama ei de treaba...

CORECT! pe asta o contest si eu ca stiu pe multi care nu au inteles-o! eu nici acum nu o inteleg!

Daca va uitati atenti pe continutul lui 290, veti intelege ce a vrut sa spuna. nu o vor anula, e corecta grila.
carmen_miron a scris:

va salut si io...nu am crezut ca e posibil ...sa stii mult mai mult si sa iei nota mai mica ...am picat...poate puteam scoate un 7.1-7.2 fara a modifica 2 spete si 3 grile...dar mie mi s-a parut a fi un alt fel de examen...sunt fff dezamagita, nu stiu daca voi mai putea pune mana din nou pe carti ... e posibil ca pt mine visul de a deveni magistrat sa se opreasca aici...mi-am neglijat enorm familia, copiii ... va trebui sa iau decizii importante in viitorul apropiat...va felicit pe toti cei care ati participat iar celor care vor fi peste linie le doresc mult succes in cariera

Si eu sunt in aceeasi situatie si simt acelasi lucru.
Am picat anul trecut cu 6,90, am invatat tot anul asa cum n-am invatat niciodata (si nici n-o sa mai invat vreodata) pt un examen.
Si am ajuns sa iau mult mai putin decat anul trecut. Din ce mi-am notat imi iese 6,15, e posibil sa fi tinut minte gresit 2-3 raspunsuri dar oricum nu ajung nici macar la 6,50.
Din punctul meu de vedere asta a fost ultimul examen. Nu puteam sa nu dau acum dupa ce am fost atat de aproape anul trecut, dar nu vreau sa mai trec niciodata prin ce am trecut (eu si familia mea) anul asta. Plus ca e foarte posibil sa invat inca un an si sa ajung sa iau 4.00.
Efectiv ma simt de parca as fi taiat frunze la caini tot anul.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)