avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mariana_en a scris:

pai vezi, mai omule, cine dracu te pune sa inveti atat?? ce-ti trebuie spete, practica judiciara, grile etc...s-ar parea ca e suficient sa stii diferenta intre infr contra pers si cele contra patrimoniului, si-ai sarit de 8. mai stii si la ce se refera legea 10?? esti in top, neica...daca ai citit si ce scrie stiu-eu -cine de legea 247, deja dai lectii

Ce sa-i faci mai Mariana... unii sunt batuti in cap si trebuie sa traga la jug in timp ce altora le e suficient sa citeasca tablele de materii ale codurilor si iau examenul fluierand.
Lasa-i dave sa-si arate puterile ca suntem destul de destepti sa nu-i bagam in seama.
Legat de concursul dintre talharie si violare de domiciliu tin sa-i spun ca in 2005 ICCJ avea alta parere. A dat o decizie de indrumare in sensul de a nu se retine concurs ideal si prin RIL se stabileste contrariul. Acum normal si logic e ce s-a stabilit prin RIL, dar in 2005 a tb sa ne aducem argumente care nu aveau nici un fundament ca n-ar fi concurs.
hi.
am primit cadou de la primar, ca m-am intors la serviciu, NOUL COD CIVIL=D>
asa ca trebuie sa ma apuc de el...de cod:innocent:
imi pare rau inca odata despre ceea ce se pare ca ati inteles voi din spusele mele (lucru la care ma asteptam, data fiind situatia)... nu vreau sa jignesc pe nimeni, ci doar am afirmat ca examinatorii au ridicat acum stacheta la un alt nivel... da, au intrebat si lucruri elementare pentru care ai nevoie sa cunosti materia, dar in acelasi timp toti am observat dificultatea anumitor intrebari si nenumaratele raspunsuri duble, inclusiv la spete... incercam ca la cele cateva probleme pe care voi le-ati ridicat sa va comunic modul in care eu am gandit... uitati-va la intrebarile din anii trecuti: atunci ne intrebau despre masurile de siguranta care se iau in anumite situatii, iar acum ne spun ca autoturismul se confisca atunci cand...bla-bla-bla...
imi cer scuze...
iar eu invat din februarie, nu de 3 luni... si aurmarrit cu mult interes interrpretarile voastre, pe carre recunosc ca am inceput sa le inteleg abia in ultima luna

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)