Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
@nimarius cred ca sunt f putini cei care reusesc de la primul examen si sunt foarte putini care se pregatesc f bine pt primul examen. Cu totii cred ca ne-am raportat la ceea ce s-a dat pana acum, poate nu ni s-a parut chiar asa de greu si am mers cu speranta ca la examen poate ne vom aduce aminte, poate ne vom putea concentra, poate vom avea noroc acolo unde nu stim, poate .... poate .....
Eu exculd INM-ul si sper ca nu se va mai organiza pt vechime, ca altfel sigur voi participa iar si iar voi trece 6 luni prin acelasi stres.
cand va citesc ... imi dau seama ca asta e un drog de care devii dependent... momentan eu nu stiu exact ce voi face peste o saptamana ... le iau pe rand si incerc sa ma gandesc ca toate se intampla cu un rost ... orice ar aduce viitorul, un lucru mie mi-e foarte clar ... daca voi mai participa nu imi voi mai pune copiii sa treaca prin ce au trecut acum si anul trecut... ei da si eu imi reprosez 2 spete si 5 intrebari ... cu ele aveam cred undeva intre 7.3 - 7.5 ... sunt foarte dezamagita ... dar viatza merge mai departe ...
@carmen....
ai absolută dreptate!
viața merge înainte!!!!
Eu mă gândeam la spusele unui coleg bătrân ”în momenul în care spui dacă...e prea târziu”.
Eu încerc să văd lucrurile pozitive din ceea ce am făcut, să încerc să înțeleg unde am greșit, să îmi revin cu oboseala, să merg mai departe dar regretul există
problema mea e ca ... stiu mult mai mult ca randu trecut si am luat o nota mai mica...e un paradox peste care nu stiu cum voi trece... capul meu e in acest moment o librarie ambulanta de drept... si voi incerca tot posibilul sa il folosesc ... cum inca nu stiu ... o singura certitudine am ... nu am voie sa las informatiile sa se piarda.... referitor la INM ... cum sa imi las copiii 1 an fara mama? ... nu pot asa ceva...