avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Julia79 a scris:

Pe mine nici mama contestatiilor nu ma mai ridica de la 55 de puncte. M-am resemnat in privinta rezultatului acestui examen. N-am fost suficient de pregatita. Daca visam materia, poate as fi reusit sa iau un 8, iar daca as fi avut si un mod de gandire cel putin pervers (poate chiar diabolic) as fi trecut de 9.
In schimb nu m-am resemnat in privinta examenului, in general. Am tematica INM-ului pe birou. Azi trec la urmatorul capitol : notiunea si trasaturile esentiale ale infractiunii...
Ma umfla rasul cand citesc lucruri trecute deja in categoria "banalitatilor", dar asta este. Mi-a lipsit siguranta in examen, am noua luni sa mi-o pun la punct.

Te-ai apucat de invatat dsin nou?:O
Felicitari.....
la judecători...
eu am postat un 7,20 :(
sunt atat de dezamagit
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
nimarius, utilizator
cand se afizeaza rezultatele?
nimarius a scris:

la judecători...
eu am postat un 7,20 :(
sunt atat de dezamagit

Eu iti zic un "felicitari" pt nota asta.
Eu dc as fi facut de 7,20 (pt ca atat ar fi trebuit sa fie, dc nu modificam unele raspunsuri) nu as fi avut nici un regret si as fi fost f multumita.

Esti la primul examen, sb au fost grele ...

Acum desigur ca fiecare, (cu mici exceptii), regreta ca ar fi putut mai mult si sunt convinsa ca te numeri printre ei.
sim05, utilizator
Multumesc...

Eu am multe regrete. Când treceam pe curat răspunsurile am modificat 2 grile și 2 spețe din răspuns corect în răspuns greșit. Cu acele puncte probabil că eram intrat.#-o :((

Îmi imput un număr de 3 spete și 4 grile. A cincea grilă e semiimputabilă.
Mă gândesc si eu serios să încerc și la INM cu riscul de a pune totul ”on hold” 3 ani.
nimarius, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)