avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
@carmen: drog, zici? a fost cu mine in sala o tipa care zicea ca asta e a 13-a incercare. ati citit bine: treisprezece. comentariile vi le las voua
eu am rez sb in 2 ore...o ora am pictat buline si m-am uitat pe pereti..si dupa aia am intins-o. initial imi venea sa-mi trag pumni ca n-am stat sa verific. da mai stii? poate le taiam pe-alea bune (am facut-o si pe-asta, da doar la 2 de teorie)...
la inm nu ma duc nici sa ma plateasca..(stiu ca ii platesc pe auditori, da era doar o figura de stil..).sa incep iar cu spusul poeziei la ex (a se citi parerea dl formator), ca altfel te pica...pt 2 ani...nope
daca il mai organizeaza p-asta, om vedea
edit: carmen, copiii tot fara mama au stat..ca mami o fi fot prezenta (fizic) da cu gandu aiurea..basca oboseala si stres...
mamistefi, rez se afiseaza pe 22
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
mariana_en, utilizator
Stiti ce?
E foarte important ca suntem sanatosi, ca ne sunt copii bine, iar restul sunt amanunte minore.Putem trece peste orice daca noi si copii suntem sanatosi. Mai incercam, mai tragem problemele adevarate sunt cu totul altele.

Numai cand ma gandesc ca trebuie sa iau iar cartile de penal mi se ridica parul in cap.Si asta ar mai fi cum ar mai fi dar ,sa nu stii daca va mai fi examen e cel mai nasol. Sa te pregatesti un an in van , sa acumulezi informatii pe care nu le poti folosi pe toate in amploarea lor niciodata, decat pentru examen, sa-mi omor 100 de neuroni si apoi la 50 de ani sa nu ma mir ca am Alzheimer.:P
salutare oameni buni,

isi poate da cineva cu parerea cu privire la care va fi ultima medie de admitere la judecatori?
am invatat 3 luni non stop si sunt dezamagit total de mine. idiot. mai ales ca nu am fost la serviciu in perioada asta. doar 7,85.

anul trecut am vazut ca a 20-a medie a fost 8,05. banuiesc ca tot pe acolo va fi si anul asta. daca nu chiar mai sus, avand in vedere ca sunt doar 20 de locuri.

cat trebuie sa invat, ma intreb ca sa si fiu admis daca 3 luni sunt insuficiente? ma lasa nervii. am gresit in mod stupid 2 spete la procedura penala si una la penal. banale.
dar dupa razboi ...

imi vine sa ma dau cu capul de pereti. banuiesc ca mi se trage de la faptul ca nu am facut grile si spete desi toti care au mai dat examenul asta mi-au spus ca trebuie sa fac. nu i-am ascultat. inteleg acum de ce vorbeau toti despre nspe mii de culegeri de spete, grile, etc.
asta e. le fac data viitoare. daca va mai fi o data viitoare..., poate va fi cu dorinte indeplinite. desi nu - s obisnuit sa o comit la examene, iata ca am comis-o. urat ...

exista vreo sansa sa imi creasca nota daca se admite vreo contestatie?banuiesc ca daca e vreuna anulata din cele pe care le-am gresit eu, castig ceva, se puncteaza pentru toti, sau cum e? oricum la ce intrebari am gresit greu de crezut ca se mai intampla ceva bun pentru mine (plangere prealabila inexistenta si recursuri tardive la procedura penala, amenintare si pedeapsa principala la concurs ilegal aplicata la penal, legea 247 vs legea 10 la civil.

succes in noua profesie celor care au fost cu capul pe umeri si nu au comis-o atat de stupid.

numai bine tuturor celorlalti si puterea de a o lua de la capat.
in decembrie cand se afiseaza calendarul estimativ... atunci vei sti daca le mai iei in brate in eventualitatea unui examen pe post sau numai pt INM...eu acum nici nu ma gandesc la asa ceva ... stau si bocesc, sunt in faza de linsul ranilor ....
Salut din nou... Nu vreau sa para deplasat ce va spun eu, dar sincer eu nu am crezut niciodata ca este suficient sa fii o biblioteca ambulanta de drept... In special in cazul intrebarilor lui udroiu, cred ca trebuie sa urmaresti sa intelegi atat atunci cand inveti, cat mai ales atunci cand faci grile si descoperi minusuri in pregatire, ce a vrut sa spuna legiuitorul... Ca sa ma fac inteles, va dau exemplul legat de succesiunea L112, L10 si L247. Aceste 3 legi desi au creat multe probleme in practica, totusi legiuitorul a urmarit sa protejeze raporturi juridice diferite: prin L112 a protejat chiriasii, prin L10 a protejat fostii proprietari deposedati abuziv de stat, iar prin L247 a venit tot in sprijinul proprietarilor, dar tinand cont de securitatea raporturilor juridice protejate de cedo (adica daca L10 a stabilit un termen imperativ si special de repunere in termenul de acceptare a succesiunii, atunci ar trebui ca instantele sa il respecte). Situatia eu am vazut-o oarecum asemanatoare obiectului juridic al infractiunilor. Ca sa fiu si mai precis: infractiunea de violare de domiciliu (care protejeaza o libertate a persoanei) poate intra in concurs ideal cu talharia (care protejeaza patrimoniul si persoana) tocmai pentru ca ele protejeaza obiecte juridice distincte. In schimb tainuirea (sub forma primirii, dobandirii) nu poate intra in concurs ideal cu infractiunea de complicitate la delapidare (sub forma traficarii), tocmai pentru ca ele protejeaza acelasi obiect juridic, patrimoniul.
Asta este parerea mea si vad ca astfel au inteles si examinatorii problemele.
V-am spus, nu doresc sa considerati parerea mea deplasata. Chiar daca am 8,30, am emotii mari pentru ca sunt convins ca vor fi si alte note mai mari si de aceea urmaresc forumul asta, sa vad ce alte note mai sunt la procurori.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)