Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
@bbith.(sau cum se scrie...mai multe consoane nu puteai gasi??) stai calm, cu 7,85 ai sanse mari..
sper ca in astea 3 luni ai invatat si atat....daca incepi si cu servici, eventual copii...ai sanse foaaaarte mari sa fii injurat
@adrianraduetc : multumiri fierbinti pentru lamuririle inestimabile in niste chestiuni elementare. totusi, indicatiile astea pretioase sunt un pic premature. asteapta sa te faci intai formator inm
@bbitbh poti invata si un an, nu stiu dc ai garantia ca iei.
Poate si 2 luni sunt suficiente pt examenul asta, mai ales pt a doua oara, dar 2 luni in care sa nu mai vezi nimic altceva, 2 luni in care sa nu te gandesti ca faci sacrificii.
Legat de grile, ce sa zic pe mine m-au ajutat, dar m-au si incurcat, in sensul ca iti iau f mult timp. Sunt utile grilele dc stapanesti f bine materiile, dar dc nu, eu zic ca e mai bn sa inveti. Cert e ca nu te poti prezenta la ex cu sanse reale dc nu ai facut macar odata grile din toata materia.
mariana. astea 3. care au fost lungi. eram saturat deja dupa primele doua. dar vad ca nu e suficient...
azir. multumesc. sunt nascut in galati. am inca prieteni acolo. stiu cam ce e pe acolo si la instanta si la parchet mai mult decat se poate vedea cu ochiul liber si intelege din afara prin prisma nrului mare de locuri scoase de ei la concurs. mutumesc de sugestie. dar nu cred ca ma intereseaza varianta asta. desi cine stie. se mai razgandeste omul. totusi nu cred ca voi avea sansa sa ma razgandesc.
sim. daca invat un an si ma ajuta dumnezeu sa fiu lucid intru cu 10. daca as crede ca e posibil sa invat un an si sa nu intru nu as mai incerca. nu merita sacrificiul.nu sunt dispus sa stau fara copil mai mult decat cateva luni.
Dc ai putea sta un an sa inveti asa cum ai facut 3 luni cred si eu ca ai avea sanse reale sa intri si chiar cu 10, dar arata-mi-l mie pe ala care are rabdare zi de zi timp de un an sa citeasca cate ceva, ca asa cum ai si zis dupa 2 luni iti vine sa le arunci pe geam.
Cd am zis un an m-am referit la faptul ca poti luna de luna sa inveti cate ceva si sa ajungi sa nu iei. Nici nu cred ca e indicat sa stai un an. Eu am inceput din iunie si cred ca ar fi tb sa incep si mai tarziu pt ca ajungi sa te saturi de ele si inainte de ex cd chiar ar tb sa trei prin ele poti constata ca nu mai ai resurse si iti vine sa faci avioane la copii din ele.
Eu nu am mai putut repeta civilul, nu am trecut decat o sg data prin el pt ex asta si s-a vazut 3 spete gresite si 4 grile.