avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
dave, indiferent care ar fi data, nu cred ca o contestatie ar fi admisibila. Vezi ce-am scris mai sus.
julia, scuze, acu am citit tot mesajul...mda, loc de detinere..mie mi-a luat ochii incident vs impiedicare...desi scria in enunt ca omu era in executarea pedepsei...stii cum e, cand cand cauti capcane si unde nu-s...
pe la civil, nici o critica?
La intrebarea 29 grila 3 nu vi se pare ca enuntul te putea induce in eroare. la raspunsul c " poate avea ca al doilea termen o infractiune pt care legea prevede numai pedeapsa amenzii", adica, puteam intelege ca al doilea termen putea fi o pedeapsa care prevede doar pedeapsa amezii nu neaparat alternativ cu inchisoarea sau o pedeapsa care excude si inchisoarea. nu stiu daca is coerenta si daca am inteles bine, inca is nauca dupa examenul asta. sint suparata si eu ca sint la limita, cu 6,90.
pai cam la tot ce-a insemnat penal enuntul te putea duce in eroare...
varianta c spune numai amenda (nu alternativ cu inchisoarea)
edit: pt ce ai optat?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2011
mariana_en, utilizator
Buna dimineata tuturor.
De ceva timp, bineinteles dupa ce a aparut criza asta si s-a dus serviciul-ca asa este bine intr-o tara cum este a noastra cu o astfel de guvernare, m-am hotarat sa ma pun serios pe invatat si sa particip si eu la acest examen la magistratura in 2012.
Cum de felul meu nu ma sperii prea usor, am citit si eu in dimineata asta ceva de aici de pe forum, lucruri care intr-adevar sperie pe cineva care are cat de cat putina experienta, ma refer la spete controversate si solutii discutabile.
Simt pe masura ce citesc un gust amar si imi dau seama de munca celor ce scriu aici si de sacrificiile facute.
Nu stiu ce sa spun daca sa continuati sau nu, de altfel nici nu este intentia mea de a da sfaturi, dar ideea este ca sunt lucruri mai importante ca familia sau sanatatea, cum scria cineva ieri aici.
Cum in viata asta am reusit sa obtin si un definitivat in avocatura, ceea ce inseamna, cred, ceva dar intr-o meserie care nu-mi place, imi dau seama ca daca lucrurile ar fi fost mai bine in tara asta, sub toate aspectele, economic, etc. nimeni nu si-ar mai bate capul cu examene care iti iau ani de zile iar la sfarsit participi pe un numar de 20+20 posturi de judecator sau procuror cu sute daca nu chiar mii de candidati.
Ideea este ca va urez succes celor ce vreti sa continuati.
Personal cunosc oameni foarte apropiati care au castigat in aceasta lupta, dar dupa 2-3 incercari, ceea ce inseamna 2-3 ani.
Cu respect, aceste sunt cateva cuvinte de incurajare si care sper sa nu fie ofensatoare pentru cineva.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)