mariana_en a scris:
@artax: la ce note se intrevad...n-ai prea fi in coada listei...
Probabil ca ei vad acum cate lucrari sunt peste 7.00
Daca nu au 40 de lucrari cu note peste 7.00, vor admite cateva constestatii ca sa se umple locurile.
Daca insa exista 40 de oameni cu note peste 7 vor respinge toate contestatiile pt ca si-au facut numarul.
Asta e parerea mea.
S-a mai intamplat treaba asta in nov. 2008 la concursul direct pe post si in august 2010 la INM.
Au anulat cate 6-7 intrebari ca sa aiba macar cativa intrati.
Oricum, este primul examen la care am sentimentul ca am mers (majoritatea dintre noi) doar "ca sa fim la numar" .
Nu am dovezi in privinta asta, sper sa ma insel, dar in acest moment e pur si simplu ceea ce simt.
Si mai simt ca e posibil sa mai invat inca un an si sa ma trezesc ca ajung sa cobor la 4,50.
Mi se pare absurd ca acum, dupa un an de invatat in care am facut tot ceea ce nu reusisem sa fac pt examenele precedente (trecut de 2 sau chiar 3 ori prin fiecare materie, citit din 2-3 autori in paralel, citit foarte multa practica, facut grile, inclusiv o buna parte din CEDO) sa ajung sa iau mai putin decat am luat la examene la care m-am dus cu doar 2 materii facute cat de cat serios, o a-3 a materie doar citita superficial iar a 4-a (procedura penala) complet neatinsa.
Efectiv am sentimentul ca daca mai invat in stilul asta un an risc sa iau cea mai mica nota pe care am luat-o vreodata.
P.S. Oricare dintre noi e in stare sa faca subiecte pt. un astfel de examen asa incat sa nu ia nimeni peste 7.00.
Nu e mare filosofie.