avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii note contabile concediu medical cu recuperare sume in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

note contabile concediu medical cu recuperare sume in lunile urmatoare

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
Societatea noastra are sume de recuperat de la FNUASS, insa nu am facut dosar de recuperare, ci recuperam sumele din contributia lunilor urmatoare pana se stinge datoria si o sa rezulte de plata.
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste note contabile. Sunt noua pe salarii si o alta persoana mi-a explicat cate ceva, dar nu sunt sigura de ceea ce mi-a spus.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: flexi , utilizator 13:16, 23 Februarie 2011
Care este articolul din oug 117/2011 care specifica acest lucru?
Sa inteleg ca nu mai pot recupera indemnizatiile de concediu medical, achitate salariatilor si care depasesc contributia datorata, de la casa de sanatate decat in termen de 90 de zile???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez elena138 elena138 Buna seara! Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009? CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)
Problema fnuass de recuperat in d.112 camicami camicami Buna tuturor, Am de recuperat (prin compensare ptr.ca nu am depus cerere la Sanatate ptr.restituire) sume de la FNUASS. In D.112 ,dupa completare, nu tine ... (vezi toată discuția)
Sponzorizare birta birta la 30.09.2010 a rezultat un impozit pe profit pentru sponzorizari de 1900 lei calculat conform Cf . in declaratia 101 la 30.09.2010 a rezultat un impozit pe ... (vezi toată discuția)