avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minora- viitoare mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minora- viitoare mama

Speta este urmatoarea:

O minora, necasatorita, va deveni mama peste o luna. Tatal copilului este major si la nasterea copilului il va recunoaste.
Problema este ca parintii fetei sunt plecati in strainatate...ea fiind minora si necasotorita exista riscul sa ii fie luat copilul de catre autoritati?

Daca da, ce solutie ar fi pentru a nu i se lua copilul.? Sa se intoarca unul dintre parintii minorei in tara inainte de a naste? Mentionez ca dupa ce va naste cei doi se vor casatori.
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 22:56, 14 Februarie 2011
Intrebarea mea este: I se va mai lua copilul daca bunicii minorei traiesc si sunt alaturi de ea?
Cum sa i se ia stimate domn copilul daca acesta are o mama si exista si bunici? Unde sa il duca, la orfelinat pt ca mama este prea mica? e absurd. Daca parintii copilului au grija de acesta si bunicii sunt alaturi nu are ce sa se intample.
dacmoto a scris:

Minora va implini 15 ani. Deci nu merge cu dispensa. Dar daca are bunici, mai exista riscul de a i se lua copilul?


Se pare ca am trecut cu vederea faptul ca ai intretinut relatii sexuale cu o minora sub 15 ani. Tocmai ai savarsit o infractiune grava si anume "act sexual cu un minor", daca se sesizeaza organele risti inchisoarea.
nu ii ia nimeni copilul mamei, indiferent de varsta acesteia!! decat in situatia in care ea de bunavoie renunta la copil.
mai ales daca bunicii o sustin si sunt alaturi de ea.
pentru viitorul tata se anunta vremuri grele insa!!
asa cum cred ca stiati deja sunt interzise raporturile sexuale cu minori..
dacmoto a scris:

Minora va implini 15 ani.


Vorbim la viitor...va implini. Bun. Dar cati ani avea cand a facut prima oara sex? 14 ani impliniti? Grrrrr....Incredibil. Vorbim ca va implini 15 ani...Cand? Peste 3 luni minus 9 luni sarcina ajungem la ce varsta de debut al activitatii sexuale? E penal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Starea civila - varsta minima pentru casatorie Care este virsta minima pentru incheiarea unei casatorii in cazul femeii? Multumesc (vezi toată discuția)
Varsta pentru casatorie alin241 alin241 am o prietena de 16 ani eu am 27 ani ma pot casatori cu ea? (vezi toată discuția)
Minora insarcinata alexandrapopovixar alexandrapopovixar Buna ziua, am o prietena in varsta de 14 ani si este insarcinata. Ea locuieste cu tatal copilului si se inteleg de minune, ba chiar cand ea va inplini varsta ... (vezi toată discuția)