avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor dosar penal ajutor sa inteleg va rog!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor dosar penal ajutor sa inteleg va rog!

Buna ziua.
Am primit astazi (11.02.2011) o citatie pe numele meu in care scrie ca sunt chemat la sectia 17 politie bucuresti in calitate de martor la dosarul 6627/8/2010.
Se poate sa imi dea si mie cineva mai multe informatii va rog unde gasesc pe internet detalii cu privire la dosare dupa numar? (mentionez ca eu apartin sectorului 6 cu domiciliul, iar sectia 17 sectorului 5)

As mai avea o intrebare, dar este putin stupida: de la ce vin cifrele din numarul dosarului penal? cumva 8=august?

Multumesc si astept cu nerabdare raspuns din partea dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 18:24, 11 Februarie 2011
Amintiti-va daca printre persoanele cunoscute sunt si unele care au avut probleme cu legea sau cu care ati avut simple discutii prin telefon.
Colegii v-au sfatuit foarte bine in ceea ce priveste precautia, deoarece stim cu totii din experienta cum se schimba calitatea de martor in cea de invinuit.
Asa ca mare atentie, daca banuiti ca va pot agata cu ceva discutati cu un avocat penalist in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)
Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. ... Mada12345 Mada12345 Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. In urma cu 1 an și o luna, am făcut o prostie și mi am însușit o suma de bani de la o alta ... (vezi toată discuția)