1. Am divortat in 1997.
2. In 1998 s-a departajat si folosinta locuintei. Eu plus copilul 2 camere, fostul sot o camera.
3. Din anul 1998 fostul sot a parasit locuinta si s-a recasatorit, nemailocuind la adresa, fiind si evacuat din spatiu de catre ICRAL, in anul 2002.
4. Cu toate acestea si in prezent este trecut prezent pe listele de intretinere la mine in apartament.
4. Din anul 2000 am depus la asociatia de locatari/proprietari mai multe solicitari de scoatere de la cotele de intretinere a acestuia, ramase fara raspuns.
5. Ultima solicitare am depus-o anul trecut in noiembrie, in atentia comitetului executiv si a presedintei ( care este fost administratora ), dar din nou fara succes.
6. Exista un proces civil in curs de desfasurare ( urmeaza sa declar recurs ) cu sentinta pronuntata pe fond, in care instanta a dispus respingerea actiunii asociatiei in ceea ce il priveste pe fostul meu sot, intrucat nu are titlu si nu a locuit la adresa de peste 14 ani.
7. Cu toate acestea situatia continua, fiind trecut la cotele de intretinere.
8. Am si o hartie de la politie, din anul 2003 in care se scrie ca in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca acesta a locuit din anul 1998 in alt sector, fapt confirmat si de administratorul imobilului in care locuieste. Am depus hartia aceasta peste tot dar nu a fost luata in considerare.
1.Ce mai pot sa fac sa inceteze acest abuz ?
2.Pot depune o plangere penala impotriva fostei administratore, si a comitetului executiv pt abuz in serviciu ? Ce alte infractiuni mai pot invoca ?
3. Pot depune plangere penala impotriva administratorei si fostului sot pt tulburarea folosintei locuintei ?
Cereri peste cereri am facut dar...... degeaba....
Fosta administratora care l-a trecut mereu la cotele de intretinere este acum presedinta. Asa ca.... :sorry:
Daca este trecut lunar pe listele de plata si el nu locuieste acolo asociatia greseste dar pe dvs. nu va afecteaza din moment ce va achitati corect datoriile.Si atunci de ce va faceti probleme incercand sa rezolvati dvs.problemele aceluia care nici nu il intereseaza ce se intampla in urma sa.:O
Decat sa va consumati mai bine consumati ceva.:coffee: