Buna ziua. Ma aflu in prezent intr-un litigiu de munca, Eu in calitate de salariat ce nu si-a primit salariul pe perioada lucrata. Astazi am avut o infatisare in care s-a efectuat proba cu martori. Problema e ca martorii societatii parate au mintit in totalitate in ce priveste acest aspect, adica al faptului ca eu am prestat munca la acea societate ca salariat. Banuiesc ca au fost pusi de avocatul paratei sa spuna asa ceva. Eu nu am avocat pt ca nu-mi permit sa angajez unul. Va rog din suflet un sfat cum pot sa demonstrez ca martorii au mintit, sau am vreo sansa sa-i demasc? Si inca ceva. Daca martorii insista in continuare sa minta.....am am cateva inregistrai ale unor convorbiri intre mine si administratora societatii in care spune clar ca eu am fost angajata la societate pe o perioada de o luna de zile si ca-mi va da salariul. Am inteles ca nu pot folosi in instanta inregistrarile ca proba. Intrebarea este daca pot totusi sa solicit in instanta un desfasurator sa u ostenograma de la furnizorul de telefonie, pe a carui retea am efectuat inregistrarea cu text? Va multumesc
.
Puteti solicita la termenul de judecata, cand va intreaba de probe ... solicitati instantei sa emita o adresa catre ITM prin care sa comunice o copie a procesului-verbal de control.
Instanta litigiu munca
nitmar
itm a facut un control la societatea reclamata de mine pentru restante salariale; a aplicat amenda si a impus masuri obligatorii de constituire a drepturilor ... (vezi toată discuția)
Sunt in proces. help!
sam ana
sunt in proces cu fostii (care nu mi au platit asigurarile,concedii fara plata la cnpas fara acordul meu etc.......)statele de plata nu vor sa le depuna Este ... (vezi toată discuția)