avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interpol sau international
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interpol sau international

Buna ziua s dorii sa stiu dupa cat timp esti dat in urmarire inernationala sau prin interpol .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:58, 21 Februarie 2011
Mai intai va vor da in urmarire locala si apoi in urmarire internationala.
In cel mult o luna se poate spune ca veti dat in urmarire internationala si dupa ce veti fi localizat se va cere extradarea dvs.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Mai intai va vor da in urmarire locala si apoi in urmarire internationala.
In cel mult o luna se poate spune ca veti dat in urmarire internationala si dupa ce veti fi localizat se va cere extradarea dvs.

"Ati pierdut o faza pe drum":
Dupa urmarirea locala,urmeaza urmarirea generala si apoi ce a internationala,prin Interpol si Europol
Da, am omis.
Oricum...pe el termenul il interesa...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, am omis.
Oricum...pe el termenul il interesa...:D

Tocmai dvs:strong: ?
Da, m-am grabit si am crezut ca am scris.
De aceea am scris ,,si apoi" deoarece, anterior trebuia scrisa urmarirea generala.
Mai ,,mananc" cate un cuvant, doua...ca toata lumea...:)

Alte discuții în legătură

Urmarit general un om simplu un om simplu Am doar o intrebare si vreau sa stiu daca un urmarit general de la noi din tara care are o condamnare tot aici este si cu mandat european de urmarire sau numai ... (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)
Urmarire internationala dyenutza dyenutza am si eu o rugaminte la dumneavoastra...am o cunostinta care a luat o pedeapsa de 4 ani cu executare pt furt calificat...si a reusit sa plece din tara pana sa ... (vezi toată discuția)