avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interpol sau international
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interpol sau international

Buna ziua s dorii sa stiu dupa cat timp esti dat in urmarire inernationala sau prin interpol .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:58, 21 Februarie 2011
Multumesc de raspuns dar nu stiti cam in cat timp se va cere cea generala cat tine si cand se da cea internationala,pt ca muncesc dincolo cu acte si mar interesa ff mult,si daca in momentul de fata ma pot gasi tinand cont ca pe 14 feb am fost cautat acasa si inca eram in urmarire locala.Daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri v-as fi tare recunoscator,va multumesc.
V-am mai raspuns.
In circa o luna se poate ajunge la dvs.
Poate dura insa si mai mult.
Mai intai trebuie sa va localizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarit general un om simplu un om simplu Am doar o intrebare si vreau sa stiu daca un urmarit general de la noi din tara care are o condamnare tot aici este si cu mandat european de urmarire sau numai ... (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)
Urmarire internationala dyenutza dyenutza am si eu o rugaminte la dumneavoastra...am o cunostinta care a luat o pedeapsa de 4 ani cu executare pt furt calificat...si a reusit sa plece din tara pana sa ... (vezi toată discuția)