Am mostenit de la bunica mea un apartament in Romania pe care l-am vandut si vreau ca baii obtinuti sa-i folosesc in cumpararea unei proprietati in Anglia. Sunt casatorita cu cetatean roman, casatoria a fost oficiata in Romania.
Intrebarea mea este daca pot sa fac in Romania vreun act notarial in care sotul meu sa recunoasca ca acesti bani din mostenire mea i-am investiti in proprietatea din Anglia. Doresc sa fac acest act notarial ca in cazul in care in viitor se va ajunge la divort si implicit la partaj acesti bani din mostenire sa nu fie instrainati si sa nu intre la capitolul "bunuri obtinute in timpul casatoriei". Va multumesc aticipat.
Cred ca nu am fost destul de explicita.Nu vreau sa divortez.Am intrebat daca se poate face la notariat o declaratie din partea sotului ca in cazul in care peste 10 ani de exemplu as divorta sa se recunoasca separat banii din mostenire.
Partaj
sskk
Buna ziua. De 6luni sunt casatorit dar am obs ca actul resp schimba persoana de langa mina.Pe scurt am un apartament dobandit prin contract vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)