Sunt pe punctul de a divorta si ma confrunt cu o problema (in ceea ce priveste partajul), care am inteles ca ar fi destul de mare. Am participat impreuna cu sotul meu la renovarea casei in care locuim cu o suma substantiala. Problema este ca aceasta casa nu apartine nici unuia dintre noi (apartine rudelor lui). Va rog sa-mi spune-ti daca exista posibilitatea legala de a-mi recupera suma cheltuita cu aceasta casa. Precizez ca detin acte si am martori pentru a demonstra veridicitatea acestui lucru. Va multumesc anticipat. [addsig]
Te-as sfatui sa nu mergi pe varianta lui ovi dragomir decat daca vrei neaparat sa te vezi pusa in situatia de a fi obligata sa demonstrezi ca n-ai stiut ca renovarea ta o sa profite propietarului[demers imposibil avand in vedere ca erai doar tolerata acolo]. In alta ordine de idei n-are nici o relevanta daca erai locatar sau tolerat;relativ la mesajul lui Romica cel cu in "contul chiriei" marturisesc ca-mi creaza reale dificultati logice, ceea ce spune el putand fi invocat eventual de propietar dar in cu totul alta situatie[dar asta nu-l impiedica pe Romica sa-si dea cu parerea intr-un mod cu totul nefericit despre asigurari].[addsig]
Nu va contrazic, dar eu nu am semnat nici un contract de inchiriere cu vreuna din rudele lui. Am uitat sa precizez ca am locuit in aceasta casa cu un bunic, care este coproprietar la aceasta casa, si cu care am avut intelegerea tacita de a-l ingriji (in limita posibilitatilor), in schimbul acordului lui de a locui acolo. Pot demonstra ca acest lucru s-a intamplat.
Dom' Romica,matale te dai dupa cum bate vantu'.In mesajul din 11-08 spuneai ca persoana cu problema in cauza poate invoca investitiile in contul chiriei or stim foarte bine ca e doar tolerata acolo si daca maine o da afara nu vad in contul carei chirii mai poate retine cheltuielile.In mesajul meu anterior voiam doar sa spun ca este posibil ca propietarul sa-i spuna ca nu-i da nici un ban inapoi pe renovare pe motiv ca nici ea n-a platit chirie.[addsig]