avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... eventual divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

eventual divort

Sunt pe punctul de a divorta si ma confrunt cu o problema (in ceea ce priveste partajul), care am inteles ca ar fi destul de mare. Am participat impreuna cu sotul meu la renovarea casei in care locuim cu o suma substantiala. Problema este ca aceasta casa nu apartine nici unuia dintre noi (apartine rudelor lui). Va rog sa-mi spune-ti daca exista posibilitatea legala de a-mi recupera suma cheltuita cu aceasta casa. Precizez ca detin acte si am martori pentru a demonstra veridicitatea acestui lucru. Va multumesc anticipat. [addsig]
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 13 August 2004
Mai citeste odata si ai sa vezi ca nu am spus ca persoana cu problema poate invoca faptul ca investitia a fost facuta in contul platii chiriei.
Te rog fii mai atent inainte de a critica. Si in 11-08-2004 intrebam sub ce forma a locuit in casa pentru a ma edifica asupra faptului daca impotriva ei se poate invoca acest lucru sau nu
Romy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta - partaj / divort anonim anonim daca in hotararea de la dosarul de fond unul dintre soti avea de plata celuilalt o sulta de 50mil si ceva cheltuieli de judecata , la apel s-a intors celalalt ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren din jurul casei - uzucapiune posibila? catalinn008 catalinn008 buna ziua, am nevoie de un sfat. bunicii sotiei locuiesc intr-o casa de peste 20 de ani. In jurul anilor 2000 au cumparat casa de la primarie, insa nu si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Luminitafelicia Luminitafelicia In anul 2001 a decedat socrul meu.A ramas o casa si un teren ca mostenire impartita intre sotul meu,fratele lui si soacra mea.Soacra mea are doar 25%,restul ... (vezi toată discuția)