avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nelamurire privind o citatie pe care am primit-o?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nelamurire privind o citatie pe care am primit-o?

Buna ziua.

Am mare nevoie de un pic de ajutor privind intelegerea unei citatii pe care am primit-o. Procesul este pentru fapta de Santaj, procesul se pare ca s-a finalizat la Slobozia pentru ca acum am primit o citatie pentru a ma prezenta la Bucuresti in calitate de Intimat Inculpat, iar persoana impotriva careia a fost procesul, in calitate de recurent inculpat. Nu prea stapanesc notiunile juridice si as vrea sa stiu ce inseamna/ce presupune termenul de Intimat Inculpat, in condiitiile in care eu sunt partea care a acuzat in prima instanta.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 15:06, 18 Februarie 2011
este doar o eroare materiala care s-a strecurat in citatia respectiva, fiind vb despre o dubla calitate care nu poate coexista in acest caz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurent-inculpat Fddd1 Fddd1 Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)
Citatie cercetasa cercetasa proces loviri si alte violente art.180C.p alin.2 art.181 alin 2 cp. eu am fost inculpat s a judecat pe fond am cerut recurs si in citatie imi scrie ... (vezi toată discuția)
Recurent cercetasa cercetasa intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent inculpatii au calitatea de recurenti spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)