avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in barou cu hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in barou cu hotarare judecatoreasca

seara buna,
in aceasta zi s-au afisat rezultatele finale la examenul de admitere in profesia de avocat.cu frustrare constat ca..am picat!
in urma contestatiei am obtinut marirea notei la disciplina "oepa" de la 4 la 5.
celelalte note au fost peste limita inferioara, media generala fiind peste 7.
intrucat consider ca la aceasta disciplina lucarea mea a fost in mod evident peste limita inferioara ce-mi asigura promovarea, va rog sa ma sfatuiti care este calea de urmat.cu siguranta marirea notei a fost doar cu un punct intrucat depasirea acestui punct implica interventia unei comisii de arbitraj, lucru ce trebuia evitat.
mentionez ca sunt hotarat sa merg pana in panzele albe!!!!!

Cel mai recent răspuns: allstars , utilizator 22:41, 26 Februarie 2011
Sunt in aceeasi situatie si voi recurge la toate formele de protest inclusiv la instanta.Ma bucur ca nu sunt singura! Succes!!!!
avem dreptul la o informatie oficiala,nu din surse,in legatura cu numele corectorilor!
cum putem face acest lucru?
haideti sa ne unim si sa-i presam pana ne vor spune acele nume,vreau sa stiu acest lucru! eu cand m-am inscris la examen mi-am dat toate datele,ei de ce se ascund ca niste hoti?
imediat dupa examen se ascundeau de ei .daca afla lumea cine corecteaza incepea sa faca presiuni si nu erau siguri ca au puterea sa reziste tentatiilor.
acum se ascund pentru ca nu au putut sa se fereasca destul de bine, iar tentatiile i au coplesit.daca nu se ascund trebuie sa dea socoteala.sa ne explice si noua cum noteaza o lucrare cu nota 1 dupa care se revine si se puncteaza cu 7..etc.
am incput sa ne organizam.cand prinde contur o sa va aduc la cunostinta ce forma a capatat organizarea de care vorbesc, iar cine vrea sa se alature e bine primit.
in mod evident scopul final este aflarea tuturor informatiilor ce trebuiau sa fie publice de la bun inceput, obtinerea unor duplicate dupa lucrarile cu probleme si nu in ultimul rand recorectarea acestora de niste oameni competenti.acest ultim lucru nu cred sa se poata fara interventia instantei.
sper sa nu va piara cheful pe parcurs asa cum aud ca se intampla in fiecare an sau sa ajungeti la concluzia ca oricum nu aveti ce sa faceti, ca sunteti prea mici..etc.aberatii de oameni sortiti esecului.
:Nu cred ca se inghesuie lumea sa ia parte la aceasta organizare,din cite observi,pagina asta a fost vizualizata de peste 200 de persoane!Banuiesc ca macar o parte a facut asta din simplu fapt ca sunt nemultumiti de cele intimplate in baroul Bucuresti. Ai vazut pe cineva sa vina macar cu o idee?:hm:
ghostinthe daca nu ma insel a luat examenul dar asta nu inseamna ca odata cu promovarea examenului l-a parasit si spiritul dreptatii!Bravo lui!!!=D>
asa e poporul!!se porneste greu..
oricum eu intentionez sa-mi ponderez agresivitatea si sa mi dozez foarte bine eforturile in etape distincte.
maine incep lejer:ma duc in "audienta" in sensul ca stau pe hol pana apare Dumnezeu si se milostiveste de supusul sau spre a l asculta.
aceasta este etapa ce va avea rolul de a mi creste adrenalina la cote superioare fara a rezolva, bineinteles,nimic!
va tin la curent cu etapa 2.e ceva mai interesanta va asigur

Alte discuții în legătură

Unbr dat in judecata Andrei Radulescu Andrei Radulescu eu am formulat deja doua actiuni care se afla pe rolul Judecatoriei sector 5 Bucuresti daca aveti pareri, opinii,,,impresii le astept (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)