Buna ziua,
Acum aproape 20 de ani mama a decedat si noi am facut succesiunea numai pentru o parte din mostenire.
Ulterior am aflat ca mama mostenise de la mama ei un teren situat la 400 km distanta.
Acum am dori sa deschidem succesiune si pentru acel teren.
Ce acte ne sunt necesare de la primaria de domiciliu a bunicii ( pentru terenul care face obiectul succesiunii)?
va pot preciza ca doar stim ca acest teren exista dar nu am avut nicioadata un act doveditor.
de unde il putem lua?
Succesiunea o putem face oriunde?
Multumesc
Tatal meu a decedat in iunie 2008, nu a avut bunuri imobile in proprietate. Buncul din partea tatalui a decedat acum 29 ani, tatal meu, sora lui (matusa mea) si bunica mea nu au deschis succesiunea, deci tatal meu nu are certificat de mostenitor.
Sora mea si eu urmeazaca in 6 luni sa deschidem succesiunea dar cu ce, tata nu are bunuri imobile si nici certificat de mostenitor. Este nevoie de deschiderea succesiunii dupa bunicul meu, dar fiind decedat de 29 ani, acest lucru mai este posibil? Costurile depind si de perioada de cand a decedat defunctul, respectiv bunicul meu?
Trebuie deschisa mostenirea si dupa bunicul dvs.
Costurile nu depind de perioada cand a avut loc decesul.Taxele notariale sunt calculate in functie de valoarea masei succesorale.
:offtopic:
Nu mai postati aceasi intrebare pe mai multe topicuri. Este o incalcare a regulamentului.
Pe viitor, va invit sa urmariti raspunsurile la problema dvs pe acest topic. Mesajul postat pe celalat topic a fost sters.
Succesiune
tictac2
Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie.
Tatal meu a decedat acum 40 de ani. Mama nu a efectuat succesiunea pentru casa si terenul pe care este construita ... (vezi toată discuția)
Succesiune
oana11
buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)