avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii dreptul la somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

dreptul la somaj

am fost angajata in data de 26 aprilie 2010 la un market din Bucuresti. In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2011 acest magazin s-a inchis si nu se stie daca se mai deschide altul in locul lui (aceeasi firma a avut mai multe magazine in Bucuresti pe care le-a inchis si a deschis altele in alta locatie). As dori sa stiu daca pot avea dreptul la somaj? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 10:19, 23 Februarie 2011
1. ati avut contract de munca ? aveti o copie semnata de angajator ?
2. aveti decizie de desfacere contract de munca ? cu ce articol ?
din pacate nu am contractul de munca deoarece a ramas la fetele de la contabilitate, acum incerc sa fac rost de el, deoarece odata cu inchiderea magazinului unde am lucrat eu s-a mutat si sediul. mentionez ca ei sunt in litigiu cu mai multe firme care le-au livrat marfa si nu au primit banii sau au primit cecuri fara acoperire, asa ca nu mai am nici o speranta de la ei.
ati avut contract de munca inainte de nasterea fetitei ? daca da, s-ar putea sa mai aveti posibilitatea sa cereti concediu de crestere copil pana la 2 ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare somaj lalishor lalishor Buna ziua! am si eu o intrebare..sunt mamica,am o fetita de 6luni jumatate si nu am beneficiat de indemnizatie fiindca am avut intrerupere intre servicii 2luni ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului diaconu82 diaconu82 Buna ziua! As vrea sa va intreb daca dupa terminarea concediului crestere copil o sa pot beneficia de somaj? Am lucrat ca vanzatoare la un magazin innainte de ... (vezi toată discuția)
Ccc - somaj bea_foris bea_foris Buna ziua! Am lucrat cu A.I., neplatind asigurarea pentru somaj. Dupa nasterea primului copil, am inchis A.I., si imediat am si ramas insarcinata cu al doilea ... (vezi toată discuția)