a vidut tot imediat dupa divort,,masina a,trecut casa pe numele lui fratele lui,,,sa lasat de servici,,ma amenintat ca va vace inasa fel sa nui iau nimic si sa nu poata sa-mi deie nimic,,nu inteleg daca e obigat prin hotarare sa-mi plateasca atunci de ce exista lege in romania,,unde e dreptatea,,ce inseamna un copil de 2,si 7 lui sa nu poata primi pensia alimentara de la tatal lui,,nu e corect ca legea sa nui faca nimic,,nui lege asa ceva
chiar daca nu are niciun venit..totusi in acest caz nu ar trebui sa fie obligat sa dea la sal min pe economie?el din ce traieste daca nu are niciun venit?i n legatura cu plangerea penala pe art 305 sa fiti convinsa ca nu veti rezolva nimic,mai ales daca e la primul conflict cu legea penala,procurorul va stabili in cel mai bun caz o amenda administrativa ,atat si nimic mai mult.nu vreau sa va dezamagesc dar oricat de mult ati incerca sa faceti dreptate nu veti reusi...nu intereseaza pe nimeni drama dvs...fiecare are propriile interese .....iar interesul superior al copilului este doar un drept obtinut pe o hartie.....eu nu traiesc drama dvs desi ma confrunt cu aceasta probl legata de pensia de intretinere....am incercat sa obtina copilul meu acel drept ....dar este peste puterile mele.va doresc tot binele din lume si puterea de a trece peste aceasta perioada grea,am convingerea ca sunteti o femeie puternica si cu ajutorul lui dumnezeu veti reusi sa va cresteti singura fetita.din pacate traim in romania.
va multumesc din tot sufletul,,pentru timpul acordat mie,,de a-mi expica,,,va inteleg perfect dar de ce ,,,,daca asi fi avut bani ,,atunici pote reusam sa-l fac sa plateasca pentru batocura care o sufera popiul lui copil,,crede ca pe mine ma afecteaza,,da ma afecteaza de oarece,,,mi-atinge ce mi-e mai scump pe acest pamnat copilul,,da sant puternica si voi merge mai departe dar as vrea ca legea sa-l faca sa plateasca asa cum se cuvine,,alti pentru dor 2 luni de neplata fac pusdcarie si fostul sot de 2,si 8 luni,,nu mai inteleg nimic de ce la ati se face dreptate si mie nu,,,cel putin el ma tot ameninta ca niciodata nu va face puscarie ca va vace in-asa fel ca sa nu-l condamne legea e invatat de cineva,,lucreza la negru castiga bine,,dar nu pot dovedi,,,daca l-am dat la parchet de 2 ori si ei nus in stare sa-l caute,,eu ce putere sa am,,cu stima si respect pentru dumnevoatra stimata doamna,,va multumesc
Buna seara,,am o mare rugaminte spunetimi si mie sotul nu-mi plateste pensia alimentara deloc si pe hotarirea de divort am ca, iau pensie si la alocatia suplimentara a copilului mi se socoteste ca, eu iau pensie alimentara si mi se cere hotarire precum nu mi se da pensie de citre sot,,,am doua hotairi ceea de divort si ceea de la tribinal precum dupa divort mi sa facut apel de citre sot sa-i scada pensia alimentara si legea nu ia aprobat si am si de acolo hotarire,va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat ce trebuie sa fac sa am hotarire precum nu mi se da pensie alimentara