avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru neplata pensiei alimentare

ma numesc EMILIA,,sant din orsova,,,am o mare rugamite sant foarte disperata nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc si unde sa mai intreb,,,,am un copil de 2,si 7 luni,,,si sant divortata de fostl sot prin lege si in hotarare mi sa dat copilu si obligatia lui de am plati pensia,,care nu mi-a platit deloc din rea credinta,,de 2 ori pana acum am depus la procuratura si degeaba spun ca nu au cei face ca nu lucreaza deloc,,dar el lucreaza la negru,,,e dreptate asa ceva,,va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac,,va rog din suflet,,,vreau sa se faca dreptate,,sat o mama fara ajutor,,nici pensie de ajutor nu am ca i-mi spun ca am pensie alimentara,,care eu nu o primesc deloc,,nu se poate sa nu am dreptul la nimic,,cu multa stima emilia
cat trebuie sa plateasca pensie pe luna ? ma intereseaza si pe mine ptr k sant intro situatie asemanatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma afecteza pensia alimentara a copilului meu care e trecuta in hotarirea de divort si nu o primesc niciodata maria-emilia maria-emilia Sînt Emilia din Orşova,,si am o mare rugaminte peste tot unde pot avea drepturi de a primi un venit mi se inchid toate portile pentru ca, am pensia ... (vezi toată discuția)
Sant divortat fara sa vreau gaspartibi gaspartibi datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara apetriimihaela apetriimihaela sant divortata din anul 2007 iar in hotararea de divort se specifica ca fostul sot trebuie sa-mi plateasca pensia alimentara la cei doi copii in varsta de 14 ... (vezi toată discuția)