ma numesc EMILIA,,sant din orsova,,,am o mare rugamite sant foarte disperata nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc si unde sa mai intreb,,,,am un copil de 2,si 7 luni,,,si sant divortata de fostl sot prin lege si in hotarare mi sa dat copilu si obligatia lui de am plati pensia,,care nu mi-a platit deloc din rea credinta,,de 2 ori pana acum am depus la procuratura si degeaba spun ca nu au cei face ca nu lucreaza deloc,,dar el lucreaza la negru,,,e dreptate asa ceva,,va rog sa-mi spuneti si mie ce sa fac,,va rog din suflet,,,vreau sa se faca dreptate,,sat o mama fara ajutor,,nici pensie de ajutor nu am ca i-mi spun ca am pensie alimentara,,care eu nu o primesc deloc,,nu se poate sa nu am dreptul la nimic,,cu multa stima emilia
fotul sot nu mi-a dato nicodata,,,o am doar pe hirtie cum ar veni doar pe hotarire,,,,si mie i-mi necesita pentru pensia suplimentara care i-mi trebuie pentru copil si trebuie sa dovedec ca, nu iau pensie alimentara,,,cei de la asistenta sociala i-mi cere hotarire precum nu mi se da pensie alimentara
Intrebati la Asistenta sociala daca vi se ia in considerare Declaratia pe propria raspundere in fata unui notar ca nu primiti pensia de intretinere pt copil, chiar daca exista o sentinta judecatoreasca. Eventual intocmiti o petitie catre Directorul de la Asistenta Sociala, chiar si catre Primar, la care sa atasati, in copie, si plangerile pe care le-ati facut la procuratura/politie, raspunsurile la aceste plangeri si acea Declaratie notariala de care v-am scris mai sus.
Succes si nu va dati batuta! Razboiul cu "tatii" dar si autoritatile este lung si dureros.
Buna seara,,,va multumesc fosrte mult pentru sfat sper sa reusesc,,,da am de laprocuratura precum l-am dat pentru pensie si tot degeaba niciodata nu mi-a datao,,,am renuntat la asa ceva pentru ca, si legea nu a fost drepta cu mine pote ca daca eram cu bani si saream cu ei inainte aveam mai mult avantaj,,dar asta e viata trebuie sa merg inainte dar la asistenta sociala mi-au dat minimu pensie suplimentara ,,,mi-au spus ca,,deabea m-am incadrat in ea precum eu pe hotarirea de la divort am scrisa pensia de 250,lei si ei iau in considerare precum eu primesc aceeasta pensie,,care eu nu am vazuto niciodata,,,si i-mi cer sa le duc hotarire precum nu primesc pensie doar asa copilul meu are si el dreptul la pensie suplimentara mai maricica un pic,,,va multumesc din suflet daca m-ati inteles cu stim si respect,,,emilia
buna ziua,,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa ma indrumati ce pot face dupa cum am spus in mesajele mele ca, fostul sot nu-mi plateste nimic la copil si eu am pe hotarare pensia de 250lei ,, care nu am primito nicodata si legea nui poate face nimic cu toate astea pe mine ma afecteza mult precum nu lucrez niciunde si nu pot beneficia de ajutorul social ca, mi -se socoteste pensia copilului care nu o iau si nici bani pentru caldura nu-i pot primi iaras ca, mi se socoteste pensia copilului ce lege este asta eu atunci sa mor cu acest copil care e viata mea,,eu trebuie sa-l dau in judecata sa pot luoa hotarare precum nu primesc pensie de la fostu sot pentru copil,,,e o viata de miezerie,,am copilul la camin care platesc 100 de lei pe luna,am transortul pentru el ca, stau departe de camin ma costa 160lei pe luna si +inbracaminte care acestea ma ajuta parinti mei batrini dar cand ei nu o sa mai fie nu am dect sa-mi pun capat zilelor pentru ca nu voi suparta sa-mi vad copilu ca nu are,,,unde umblu si ma duc mi se inchid toate usile in nas pentru ca zic ca am pensia pe hotarare si eu nu am primito niciodata si de dat pe fostul sot m-am saturat sa-l tot dau pentru pensie ca, politia nu-si face datoria zice ca al cauta dar cine stie,,si plus fostul sot ma amenintat ca daca nu al las in pace ma va omor si pe mine si copil daca mai il dau la lege ca, niciodata nu o sa vad pensie de la el pentru copil ce pot face indrumatima ,,bani nu am sa deschid actiune precum nu-mi plateste pensia nu stiu ce sa mai fac va rog sa ma scuzati daca am gresit scrisul sant intr-o situate critica,,,si mai este ceva ,, poate ca as scapa cumva sa trec copilu pe numele lui taicamiu cat este in viata sa poata beneficia de un venit dupa moartea lui dar acel nemernic care l-am avut niciodata nu-mi va da semnatura pentru copil,nu stiu ce sa fac sant disperata pentru puiul meu drag ca, invata bine si nu as vrea sa nu pot sa-i ofer o viata decenta sa nul pot duce la scoala,ca la gradinita cat mai traiesc parinti ma ajuta cat pot pentru el,,va multumesc la totii cei care a-mi veti -citi acest mesaj
buna ziua,,am rugamintea sa ma ajutati si pe mine sa ma indrumati ce pot face dupa cum am spus in mesajele mele ca, fostul sot nu-mi plateste nimic la copil si eu am pe hotarare pensia de 250lei ,, care nu am primito nicodata si legea nui poate face nimic cu toate astea pe mine ma afecteza mult precum nu lucrez niciunde si nu pot beneficia de ajutorul social ca, mi -se socoteste pensia copilului care nu o iau si nici bani pentru caldura nu-i pot primi iaras ca, mi se socoteste pensia copilului ce lege este asta eu atunci sa mor cu acest copil care e viata mea,,eu trebuie sa-l dau in judecata sa pot luoa hotarare precum nu primesc pensie de la fostu sot pentru copil,,,e o viata de miezerie,,am copilul la camin care platesc 100 de lei pe luna,am transortul pentru el ca, stau departe de camin ma costa 160lei pe luna si +inbracaminte care acestea ma ajuta parinti mei batrini dar cand ei nu o sa mai fie nu am dect sa-mi pun capat zilelor pentru ca nu voi suparta sa-mi vad copilu ca nu are,,,unde umblu si ma duc mi se inchid toate usile in nas pentru ca zic ca am pensia pe hotarare si eu nu am primito niciodata si de dat pe fostul sot m-am saturat sa-l tot dau pentru pensie ca, politia nu-si face datoria zice ca al cauta dar cine stie,,si plus fostul sot ma amenintat ca daca nu al las in pace ma va omor si pe mine si copil daca mai il dau la lege ca, niciodata nu o sa vad pensie de la el pentru copil ce pot face indrumatima ,,bani nu am sa deschid actiune precum nu-mi plateste pensia nu stiu ce sa mai fac va rog sa ma scuzati daca am gresit scrisul sant intr-o situate critica,,,si mai este ceva ,, poate ca as scapa cumva sa trec copilu pe numele lui taicamiu cat este in viata sa poata beneficia de un venit dupa moartea lui dar acel nemernic care l-am avut niciodata nu-mi va da semnatura pentru copil,nu stiu ce sa fac sant disperata pentru puiul meu drag ca, invata bine si nu as vrea sa nu pot sa-i ofer o viata decenta sa nul pot duce la scoala,ca la gradinita cat mai traiesc parinti ma ajuta cat pot pentru el,,va multumesc la totii cei care a-mi veti -citi acest mesaj