avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Un forum mai bun
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Un forum mai bun

am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul "Sugestii si reclamatii despre forum". Cum asa ceva nu exista aici, scriu aici si poate se face o categorie aparte.

Mi-as dori sa fie mai directionate topicurile, pe idee, nu doar pe cazuri aparte, particulare. Adica sa existe, de ex, un topic in care se vb despre mosteniri, sucesiuni, testamente, etc, din care toata lumea sa inteleaga ceva. Pt ca, asa cum e acum, fiecare user vine cu povestea lui personala (dar asemanatoare cu X dinainte) si, de regula, n-o rezolva nici in fapt nici in drept, pt ca la un moment dat se blocheaza comunicarea.
pe cand acumularile de informatii intr-un singur topic ar deveni deja o "biblioteca" la care poti face referinta, si orice nou venit care deschide o discutie pe teme deja discutate va putea fi trimis la "studiu"
Ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:45, 20 Februarie 2011
cum as putea accesa aceste forumuri?
Un link url ar fi de mare folos pentru un nestiutor ca mine.
multumesc

p.s. si de ce sunt atat de greu accesibile?
Nu sunt greu accesibile,nu stiu de ce afirmati acest lucru.:)

Sunt postate sub "Discutii juridice",acolo unde ati gasit cele 34 de forumuri.Am sa va dau un link,sper sa va ajute.

www.avocatnet.ro/content/for...
pe cuvant de onoare ca mie nu-mi apare nicaieri "Discutii juridice"
iar linkul pe care mi l-ati dat ma duce exact la cele 34 postate mai sus, nu le mai repet.
nu stiu ce se intampla, astept si o confirmare a unui tert pe acest link.
multumesc.
In pagina de forum, stanga jos, sub CATEGORII FORUM, sunt subcategorii, cu sagetica. Daca apasati pe Suport tehnic, gasiti si Sugestii si reclamatii: www.avocatnet.ro/content/for...
ah, acum am vazut ca noi vorbim in "discutii juridice"

si am descoperit si sugestii si reclamatii

dar va spun, faceti un scenariu de nou-venit: foarte greu va descoperi aceste categorii, sau va renunta sa caute, mai degraba. Ele ar trebui sa apara primele cand intri pe forum, ori eu nici acum nu sunt sigur ca as putea sa refac traseul pana la ele. Apar tot felul de topicuri "de top", prioritare.
As vrea sa pot face o captura de ecran ca sa ma intelegeti mai bine, un film al "evenimentelor" (asa se cheama in IT chiar si cel mai mic click de mouse)

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Acces suspendat in forum ovi47 ovi47 Nu pot raspunde la intrebari puse pe forum. (vezi toată discuția)