avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Un forum mai bun
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Un forum mai bun

am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul "Sugestii si reclamatii despre forum". Cum asa ceva nu exista aici, scriu aici si poate se face o categorie aparte.

Mi-as dori sa fie mai directionate topicurile, pe idee, nu doar pe cazuri aparte, particulare. Adica sa existe, de ex, un topic in care se vb despre mosteniri, sucesiuni, testamente, etc, din care toata lumea sa inteleaga ceva. Pt ca, asa cum e acum, fiecare user vine cu povestea lui personala (dar asemanatoare cu X dinainte) si, de regula, n-o rezolva nici in fapt nici in drept, pt ca la un moment dat se blocheaza comunicarea.
pe cand acumularile de informatii intr-un singur topic ar deveni deja o "biblioteca" la care poti face referinta, si orice nou venit care deschide o discutie pe teme deja discutate va putea fi trimis la "studiu"
Ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:45, 20 Februarie 2011
Inainte de a face aprecieri de genul celei de mai sus ,am sa va rog sa cititi raspunsurile care sunt date in forum.Chiar daca o intrebare se repeta de 30 de ori dar sub o alta forma ,exista intotdeauna cineva care sa raspunda .
Colegii mei nu sunt plictisiti de postarile citite ,sunt adevarati profesionisti care incearca sa ajute prin raspunsurile postate.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Acces suspendat in forum ovi47 ovi47 Nu pot raspunde la intrebari puse pe forum. (vezi toată discuția)