avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati radet

Buna ziua,

asociatia de proprietari a incheiat anul trecut in noiembrie un contract de reesalonare a datoriilor si penalitatilor cu furnizorul "radet".
Intrebarea este care este modalitatea de calcul a penalitatilor pentru datoriile asociatiei. Scazand platile efectuate catre ei si adunand contravaloarea facturior emise dau un sold iar la radet figuram cu un alt sold mult mai mare decat cel calculat de noi.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:03, 20 Februarie 2011
Uitati-va cu atentie pe factura. Undeva la partea de jos a paginii, de obicei se scrie temeiul legal precum si valoarea procentului de penalizare, nr. de zile de la scadenta. Daca doriti va scriu ce scrie pe factura CET Iasi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient penalitati intretinere! radu_ro1985 radu_ro1985 Vin si eu cu o mica problema, referitoare la penalitatile care se aplica pentru intarzaierile pentru neplata la timp a cheltuielilor de intretinere! Spre ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari marinanicolae marinanicolae Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati, In 2007 s-a schimbat administratorul la bloc, bloc comunist cu 100 apartamente. Eu am avut ceva restante pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Plingere penala silviu35 silviu35 AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)