avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna.Ma numesc Andreea si pe 11.09.2010 m-am casatorit.Au aparut unele probleme si am hotarat de comun acord sa divortam.Am auzit multe variante,ca nu se poate daca nu avem un an de casatorie.Procesul nostru este pe 16.03.2011.Intrebarea este:Ne poate desface casatoria de la prima infatisare daca suntem ambii de acord?
Cel mai recent răspuns: andreeapapava , utilizator 11:00, 9 Aprilie 2012
Am reusit sa divortez din prima infatisare,fara mediator,a durat 10 minute :).Multumesc pt sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la primarie sau notar daca avem copil minor? atraction atraction buna ziua,putem divorta la primarie sau notar daca avem copil?in momentul de fata copilul este cel care ne mai tine impreuna,oricum dupa 8 ani de casnicie nu ... (vezi toată discuția)
Cea mai buna varianta pt divort Oana456 Oana456 Buna ziua. As dori sa stiu care este cea mai buna modalitate de a divorta in cazul in care sotul meu lucreaza in strainatate, suntem casatoriti in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua Am o intrebare. Am primit o citatie intr-un proces de divort ( binenteles al meu) in care e trecut faptul ca vina ne apartine amandoura , ca ... (vezi toată discuția)