Buna tuturor!
Acum cateva luni(in august anul trecut)am semnat un contract de mandat cu o SC din domeniul pensiilor private(broker)...acest contract a fost denuntat unilateral la inceputul lui decembrie.In urma rezilierii au ramas facturi de plata neonorate de societate(comisioanele pentru productia mea din aceasta perioada).de mentionat ar fi ca rezilierea contractului s-a produs ca urmare aunor suspiciuni de frauda insa nu exista dovezi in acest sens.Intrebarea ar fi cum pot sa imi recuperez banii(de altfel o suma destul de importanta...#-o)...Ar ajuta o notificare oficiala catre serviciul de plati?:-/
Astept recomandari!
Roxana
Lucrez pe PF intr-adevar, societatea cu care am incheiat contractul face platile in acest mod, pe baza de facturi, cumuleaza productia mea intr-o factura detaliata pe care , dupa ce este verificata si semnata de mine, trebuie achitata de societate in contul meu(existent in contract), practic eu sunt un furnizor de servicii :D... e cam aiurea sistemul asta pe care il aplica ei..dar asta e..#-o
Cat despre rezilierea contractului, intr-adevar aceasta a fost facuta de catre societate, in contextul acestor suspiciuni de frauda(astfel de rezilieri fiind facute de altfel in majoritatea agentiilor din tara, situatia fiind aceeasi)
Imi pare rau, m-am chinuit sa inteleg ceva, nu am reusit...
Am pus intrebari clare, exacte, cum sa platest eu propria factura, era simplu.
Oricum, in aceste conditii, mergeti la un avocat, acesta va intelege mecanismul prin faptul ca va vedea actele, caci asa nu intelegem, oricat v-ati chinuit.
Mai mult am presupus si dedus noi situatia decat ne-ati descris... Desi, pun pariu ca daca ar trebui sa umpleti o pagina cu descrierea metodei de colaborare, ati reusi. Doar ca ati considerat ca e mai bine sa ne zbatem noi sau ca citim ganduri.
Imi pare rau, nu inteleg situatia, asa incat nu stiu ce sa va spun.
Multa bafta!