avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare presedinte asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare presedinte asociatie proprietari

Buna ziua ! Schimbarea presedintelui trebuie inregistrata la judecatorie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:39, 22 Februarie 2011
Mulțumesc, am crezut că este vorba de o obligație... :)
La banca, da, este obligatorie schimbarea de nume al presedintelui si pentru asta trebuie sa se prezinte noul presedinte cu PV al AG la sediul bancii, acolo unde s-a deschis contul asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand intra in drepturi presedintele asociatiei? Bizzare Bizzare Buna ziua, Am fost ales presedinte al Asociatiei de Proprietari in Adunarea Generala din luna noiembrie. Fostul presedinte, care a demisionat, a spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Plătesc întreținerea online dar figurez restanțieră. cum pot obliga administrația să-mi ia în considerare extrasul de cont care face dovada plății? Nes2j Nes2j Buna ziua, De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank. Pe motivul ca se sta mult la coada ... (vezi toată discuția)