avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai respecta si ma trateaza destul de rau,asa cum de altfel o face intreaga lui familie.m-am hotarat sa divortez,deoarece e inumana o viata alaturi de cineva care nu te mai iubeste si care nu mai are nici un pic de respect pentru tine.partea dureroasa e custodia fetitei,la care niciunul nu vrea sa renunte.acum traim intr-un apartament al lui,luat de catre el inaintea casatoriei noastre.intrebarea mea e urmatoarea:eu,avand serviciu stabil insa neavand locuinta proprie si nici familie care sa ma sprijine,am sanse sa obtin custodia fetitei?repet:el are un serviciu stabil si locuinta proprie.in cazul in care el are un avantaj fata de mine,ce ma sfatuiti sa fac,pentru a nu imi pierde copilul?sa imi caut inainte de a incepe procesul de divort o locuinta cu chirie?asa as avea sanse mai multe?va multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2008
dragan oana, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:21, 16 Mai 2008
[editat] cine a zis sa stea doamna in cutii de carton? Tare iti mai place sa exagerezi:))
Doamna a zis ca vrea sa plece iar noi i-am recomandat ceva util.Sa aiba grija cu locuinta la care se va efectua ancheta sociala.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Divort in germania ContSters45341 ContSters45341 Buna ziua, sunt casatorita cu cetatean canadian/britanic. Domiciliul comun Hamburg, Germania. Acum ma gandesc la divort. Avem un copil de aproape 2 ani, si ... (vezi toată discuția)
Divortul dintre un cetatean roman si un cetatean strain veraelsebay veraelsebay BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI IN URMATOAREA PROBLEMA: SUNT CASATORITA CU UN CETATEAN STRAIN DE 3 ANI, CASATORIA A AVUT LOC IN EGYPT DAR S-A TRANSCRIS SI ... (vezi toată discuția)