avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FISA FISCALA PE 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FISA FISCALA PE 2010

Din cate am inteles de anul acesta este obligatorie depunerea la adm. fin. si a fisei fiscale pe 2010.
Eu pana acum n-am mai facut fisa fiscala si vreau sa stiu pentru cine o fac. pentru toti cei pe care i-am declarat in D205( CC , CIM si CM )? sau doar pe cei cu CIM??
- de ce intreb: in titlul declaratiei spune " privind impozitul pe veniturile din salarii pentru anul .... "

Scap de draq dau de tac-su X-(...in noapte asta am nevoie de muuuulta cafea :((
Cel mai recent răspuns: b3rt1 , utilizator 21:58, 22 Februarie 2011
Adam Grecu a scris:

Cred ca am inteles bine, FF 2010.
Sigur ca sunt tratate diferit de aceea sunt doua tipuri de FF, repectiv FF1 pentru personal cu CIM si FF2 pentru cei cu CC.
Trebuie sa le completam, cred ca termenul de depunere este 28 febr., deci...


Fisa fiscala 1 - venituri din salarii unde salariatul are declarata functia de baza.
Fisa Fiscala 2 - venituri din salarii unde salariatul nu are functia de baza.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil
Cred ca s-a creeat o confuzie, din cate am citit si eu pe net, FF se refera la cei care au avut venituri din salarii ( adica CIM ). Aici nu sunt incluse CC si CM. Prima fisa este completata doar daca la respectivul angajator, angajatul are CIM de baza ( unde de altfel poate primi si deducerea de impozit ). A 2-a fisa este completata de angajator doar daca la respectivul loc de munca, angajatul are un CIM secundar.
Din cate am observat eu tot completand declaratii si fise si mai stiu eu ce ( ca devin as in fiscalitate desi domeniul meu e cu totul altul ), pentru Asociatiile de Proprietari care au angajati in baza CM si CC se completeaza D205 , care ar trebui sa fie coroborata cu toate D100 pe care le-au despus in respectivul an.



A si inca un aspect foarte important. D205 se depune pana la 28 FEB 2011 pentrul anul 2010. Am citit pe site-ul ANAF. Nu va luati dupa ce va spun angajatele Adm. Fin. ca va pot induce in eroare( pe mine erau sa ma induca :">).
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
b3rt1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 200/202 in anul 2004 am fost angajata : - 2 firme (am primit fisele fiscale ff1) -1asociatie de proprietari contract de munca cu timp partial de 2 ore (am primit ... (vezi toată discuția)
Neclaritate privind completare fisa fiscala h3ra_kiss h3ra_kiss am persoane care au primit profit in iunie 2011 pentru anul 2010 (fost salariat)s i care a devenit salariatul firmei din nou in nov 2011...Cum procedez cu fisa ... (vezi toată discuția)
Posibila amenda nicoletacialacu nicoletacialacu Buna ziua. Referitor la subiectul cu nr maxim de CIM,este adevarat ca o persoana care detine doua CIM de opt ore fiecare,la eliberarea fisei fiscale in anul ... (vezi toată discuția)