avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Infintare Firma Brokeraj
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Infintare Firma Brokeraj

Doresc sa infintez o firma de Brokeraj ( axata mai mult pe asigurari auto) si as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a deschide o astfel de firma?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:38, 23 Februarie 2011
trebuie sa indepliniti mai multe conditii. va puteti lamuri dupa legea recenta a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.
Norma din 23 decembrie 2010 (Norma din 2010)
privind autorizarea brokerilor de asigurare si/sau de reasigurare, precum si conditiile de mentinere a acesteia
Publicat in Monitorul Oficial 14 din 6 ianuarie 2011 (M. Of. 14/2011)
o gasiti pe site-urile de specialitate.
care sunt conditiile prin care se poate achizitiona o franciza?Care sunt avantajele si dezavantajele daca se opteaza pentru o astfel de varianta?
cflorinn1980 a scris:

care sunt conditiile prin care se poate achizitiona o franciza?Care sunt avantajele si dezavantajele daca se opteaza pentru o astfel de varianta?

Ca orice persoana care cocheteaza macar putin cu internetul, puteti gasi raspunsuri mai rapide si mai complete accesand adrese in domeniu.
De exemplu: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Devenire broker asigurari ContSters184692 ContSters184692 Ce trebuie sa fac sa devin broker in asigurari? Trebuie sa fac contracte cu toate societatile de asigurari? (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac o firma de asigurari ELENADOGARU ELENADOGARU VREAU SA IMI FAC O FIRMA DE ASIGURARI,BROKERAJ CE ACTE IMI TREBUIE,CAM CAT M-AR COSTA,CARE SUNT PASII? VA MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Poate un agent asigurari srl sa reprezinte mai multi emitenti de asigurari? georgemarinescu georgemarinescu Este posibil ca un agent de asigurari persoana juridica (SRL cu obiect unic de activitate) sa reprezinte/distribuie mai multe asigurari din aceeasi clasa emise ... (vezi toată discuția)