avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare / corectie revisal ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare / corectie revisal ???

va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat.

expl: am un salariat care nu are trecut in revisal toate modificarile care tine de functia lui .
Cel mai recent răspuns: mediterr , utilizator 14:04, 30 Martie 2012
Trebuia sa faceti modificare la detalii salariat ... astfel incat nu aparea dublura de c.i.m..
freeelis a scris:

Trebuia sa faceti modificare la detalii salariat ... astfel incat nu aparea dublura de c.i.m..


Nu ati inteles. Nu este dublura CIM ca nu am apucat sa inregistrez CIM-ul pe prima inregistrare. Abia dupa ce am dat ''back'' si am schimbat cu permisul de sedere, abia atunci am bagat CIM-ul cu toate caracteristicile. Dar programul a generat acelasi salariat de 2x, odata cu pasaport si fara CIM, si odata cu pemis de sedere si cu CIM.
Am inteles destul de bine... eu v-am explicat care era procedura pentru a nu aparea dublura c.i.m. ...

Dvs va apare de doua salariatul odata cu c.i.m., odata fara c.i.m. .. pentru cel fara c.i.m. ar trebui inregistrat c.i.m. si apoi facuta incetarea.
.. pentru cel fara c.i.m. ar trebui inregistrat c.i.m. si apoi facuta incetarea.


ce spuneti dvs. nu are nici un temei legal.
In schimb, pentru cei care se vor mai ivi de aceasta problema le dau urmatorul sfat care l-am primit de la ITM si anume:

Intrucat la prima inregistrare nu figureaza cu CIM activ, solutia celor de la ITM era sa sterg angajatorul si sa rebag de la capat toti salariati iar cea de-a doua varianta este sa-l las sa moara asa, intrucat ei verifica doar Contractele active, el nefigurand cu contract, nu sunt pasibila de sanctiune din partea lor.

A treia varianta la care m-am mai gandit este ca urmatoarea inregistrare a unui CIM sa fie facuta ca si modificare la salariatul fara CIM, ce spuneti?
cititi HG nr.500/2011 si o sa vedeti ce inseamna transmiterea de date eronate prin intermediul registrului ...

Cred ca prima varianta data de ITM este cea mai buna .... ITM-ul verifica mai multe aspecte in registru nu numai contractele active, astfel nu ar mai sanctiona si pentru transmiterea de date eronate sau pentru netransmiterea in termen etc. ..

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)