Am o problema la care nu am primit pina acum o solutie. In Ardeal exista la primarii un registru vechi si carti funduare cadastrale care sint deschise pe familii in care sint insirate proprietatile identificate cu nr. top.( cadastrale) dar care de regula nu corespund cu nr. top. din cartile funciare. Intrebarea este cind au aparut aceste carti funduare cadastrale si ce valabilitate pot sa aiba?
Va multumesc,
Chiar daca ati castigat procesul, pentru a putea dispune inscrierea in Cartea Funciara, cam de anul trecut este obligatorie si documentatia cadastrala. Nu aveti ce face: trebuie sa o mai platiti si pe asta...
Dar ce lege ma obliga la asa ceva ? Legea 7 din 2006 privind noul cadastru funciar arata ca numai dupa terminarea noului cadastru pe o unitate administrativa se va aplica aceasta lege, sau nu e asa? Cum poate o institutie sa nu respecte o hotarire judecatoreasca ?
exista niste Norme metodologice privitoare la cadastru care prevad necesitatea efectuarii documentatiei cadastrale, dupa castigare procesului.
daca nu sunteti multumit de hotararea Biroului de cadastru, faceti plangere in termen de 15 zile de la comunicare...
Recuperare teren
olghi
va rog sa-mi răspundeți la întrebare: am cumpărat un teren de la unchiul meu cu suprafața de 400mp iar în realitate sunt750mp, (stăpânit în ... (vezi toată discuția)