avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

ce sanse sunt ca taxa poluare sa fie anulata de parlament?
taxa la RAR pentru inscrierea emisiilor deCO2 pe cartea de identitate este de 25 lei,sau 40
senatul a adoptat legea pentru anularea taxei, urmeaza sa fie votat[ sau nu si de camera deputatilor care este camera decizionala.In caz ca trece si de c dep., legea va fi trimisa spre promulgare, caz in care se dau banii inapoi in totalitate. problema este cnd ajunge pe ordinea de zi a camerei dep.
Comisia pentru buget, finanţe şi bănci
Comisia pentru industrii şi servicii
termen depunere amendamente: 25-09-2008
termen depunere raport: 09-10-2008



[ link extern ]

Ca de obicei,institutiile statului vor sa te jumuleasca.Am solicitat de la trezorerie restituireaa diferentei de taxa auto pe care am platit o anu'trecut pt.un Ford Focus 1753 cm.3 euro 3 Co2-143 an fab.iun.2002 fara filtru dar calculul celor din Pascani nu corespunde cu calculul facut de mine pe site-ul Ministerului de finante in sensul ca au pus cu vreo 3mil.mai mult la taxa poluare!!deci vor sa ma mai fure inca o data de ceva bani!Intrebarea mea e ce as putea face sa mi gasesc dreptatea? Mentionez ca pe decizia de restituire taxa(socotita de ei)taxa de poluare e de 3256 ron.iar pe calculatorul ministerului de finante iese 824.51 euro x3.3515lei=2763.34 ron (cursul euro 1 oct.al anului precedent). Deci vor sa ma fure de 492 ron:((
daca ai solicitat restituirea dupa 01.10.2008, ti-au calculat taxa la cursul euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie2008, care a fost de 3.7---lei pt 1 euro , de aceea a iesit taxa mai mare. ia vezi asa iese???
si eu sunt in aceeasi situatie , de aceea prefer sa astept sa vad daca se voteaza legea despre care vorbeam mai inainte

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ?! raku_cmr raku_cmr Am cumparat o masina euro 3. Din cate am auzit la televizor taxa de prima inmatriculare va scadea de la 1 iulie 2008, este adevarat? Am mai inteles ca cei care ... (vezi toată discuția)