avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

ce sanse sunt ca taxa poluare sa fie anulata de parlament?
Mai in gluma - mai in serios, chiar ca ar fi o treaba buna constituirea Asociatiei CASH...Sint aceleasi acte necesare pt constituirea oricarei asociatii, chestia importanta este ca asociatia este pesoana juridica si se poate reprezenta altfel in oricare situatie ....Daca intereseaza subiectul, astept doritori si chiar o sa trecem la constituire... Nu va fi usor cu aprobarea si cu avizele, dar razbim. Avem aici o multime de avocati inimosi si foarte capabili, care ne pot sprijini , bineinteles oficial...
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2008
FamiliaRusu, utilizator
gaby.gunter a scris:

=D> Astazi 7 Decembrie se organizeaza proteste in toata tara, in pietele principale ale oraselor, trebuie sa-i reamintim domnului tariceanu ca suntem in anul 2008 si comunismul a cazut.........buna idee cu, constituirea asociatiei " cumparatorilor de automobile second-hand"...... este vre-o anumita procedura, ce documente trebuie?




Pentru constuirea unei asociatii vedeti dispozitiile OG nr.26/2000.
Pentru infiintarea unei organizatii aveţi nevoie de următoarele acte:
- Act constitutiv
- Statut asociatie
- Dovadă de disponibilitate a denumirii obţinută de la Ministerul Justiţiei
- Dovadă patrimoniu
- Dovadă spaţiu
Asociatia este constituita la initiativa a minimum 3 persoane care, pe baza unei întelegeri, pun în comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor în munca pentru realizarea unor activitati în interes general, comunitar sau, dupa caz, în interesul lor personal dar nepatrimonial.
Patrimoniul initial al asociatiei - activul patrimonial, in valoare de cel putin un salariu minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul in natura si/sau in bani al asociatilor. In cazul aportului in natura, forma autentica a actului constitutiv si a statutului este obligatorie.
Va multumim domnule consilier juridic "Elis" pentru sprijinul acordat.
Ca intotdeauna dati dovada de un om inimos si automat rezulta nota maxima ce o detineti.
Sint un simplu roman, e drept, ceva un pic mai scolit, care imi iubesc tara si semenii - si nu suport nedreptatile...
Nu stiu cit de bine fac, dar aceasta Asociatie, se pare ca merita infiintata, chiar daca personal, nu cred o clipa in reusita ordonatei " de 3 ori taxa " ...
Stiu clar ce ne-ar astepta in cazul infintarii Asociatiei CASH Romania, avind in vedre ca am o funtie de ceva timp in Asociatia Comunitatea Cheia cit si o alta in Asociatia ClubRv Romania ( www.clubrv.ro )
Oricum, multumim si in caz ca ideea mea ia amploare, va voi contacta in speranta unei bune colaborari oficiale in spiritul legii, pentru a pasi incet incet spre lumea civilizata, pe care noi o cunoastem din 1996 si care trebuie sa ajunga si in Romania.
Familia Mihail & Mariana Rusu
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2008
FamiliaRusu, utilizator
are cineva un nr de tel.a lui TERICEANU?sau site?ca nu are curajul sa vina in pietele auto ca nu iese de acolo intreg cred ca
salut inca o datacelor interesati de aceasta taxa

Nu stiu daca mai pot intelege ceva de la acest NENOROCIT "TARICEANU"
Il cataloghez asa pentru ca nu ii pot spune decat asa acestui ales al nostru de acum 4 ani
Pai se doreste bani la buget sau mentinerea pe linia de plutire a unor firme care au fost privatizate "asa cum au fost ele -cu diferite spagi si alte alea.
Spun acest lucru pentru ca nu cred ca nu si-au bagat coda cei de la puterea tarii la oala cu sarmale care era deja pe foc si trebuia data jos
Pai in loc sa faca in asa fel ca tot omul sa ii stimeze si incetul cu incetul sa ia taxele de la tot ce misca acest INGAMFAT procedeaza de parca ar fi spion BULGAR --toti cei ce au bagat masini in tara le vor inscrie din nou la bulgari--guvernul bulgar stie sa faca bani pe limba noastra(cred ca sunt mii de masini aduse in toata tara care nu mai au timp sa isi faca actele si sa treaca de RAR-daca mai poate(?!)
Pai eu la mintea mea nu vad aceasta stopare decat ca un atac la integristatea statului si stabilitatea ROMANIEI
-pe care acest............,a jurat sa o slujeasca nu sa ii aduca daune

CRED CA LA ORA ACTUALA TOTI CEI CE AU MASINI ADUSE AR TREBUI SA SE DUCA IN FATA GUVERNULUI (SAU MAI BINE AR ASTEPTA PANA IL PUN ASTEA PE TARICEANU PRIM MINISTRU(HAHAHAH:))))) ) SI SA IL FACA SA ISI DEA DEMISIA
CRED CA AR FI O IDEE BUNA PENTRU BASESCU AS IL INVESTEASCA PRIM MINISTRU IAR SOFERII SA IL DEA JOS DIN POSTUL PE CARE SI-L DORESTE (FOARTE FOARTE MULT )
POATE MAI ARE CEVA DE FURAT SI DE MASLUIT LA ACTE NORMATIVE SI ORDONANTE.CRED CA AR FI BINE LA ASTFEL DE ACTE SA MAI FIM INTREBATI SI NOI(DOAR NE PRIVESTE SI PE NOI ACESTE DECIZII)

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ?! raku_cmr raku_cmr Am cumparat o masina euro 3. Din cate am auzit la televizor taxa de prima inmatriculare va scadea de la 1 iulie 2008, este adevarat? Am mai inteles ca cei care ... (vezi toată discuția)