avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

ce sanse sunt ca taxa poluare sa fie anulata de parlament?
Nu am reusit inca sa citesc textul ordonantei tariceanu. Dar din televiziune si presa am aflat ca se tripleaza. Astfel daca pt un autoturism sh de sa zicem 2500 cmc trebuia sa achitati o taxa de 1200 euro (E 1) acum guvernul vrea 3600. Sub pretextul "salvarii" unor locuri de munca tariceanu pe final de mandat isi pune la adapost afacerile pe care le patroneaza in domeniul auto. Sigur ca CE nu v a accepta nicodata aceasta varianta indiferent cat de cosmetizata o va prezenta tariceanu. Din cele ce am prezentat mai sus din surse copy paste de pe internet si coroborat cu noile idiotenii prevazute in noua (a treia) ordonanta rezulta ca toate aceste taxe sunt ILEGALE.
Guvernul nu are nevoie de acceptul CE, si putin ii pasa lui tariceanu de CE interesul de grup primeaza cu toate riscurile ce presupune aceasta prostie de ordonanta ("amenda" CE).

Sfatul meu: cei care aveti un interes (sunteti nevoiti a inmatricula un auto sh) actionati statul roman in instantele de judecata (Ministerul de Finante in solidar cu Ministerul Mediului, Ministerul Administratiei si Internelor). Aveti sanse mari.
Doamne,Dumnezeule...!!!! in ce tzara ne a fost harazit sa traim!#-o O tzara guvernata de hotzi si banditzi in cel mai pur stil MAFIOT !!:(( PE CINE NAIBA SA MAI VOTAM CA TOTZI ,DAR ABSOLUT TOTZI ISI VAD DOAR INTERESUL PERSONAL ! ITI VINE SA DAI CU BARDA IN CER!!#-o


:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Comunism!1.De ce dracu ne-a mancat in ...X-( sa intram in Europa?Ca sa ne comportam tot ca Comunistii ?
Noi cei saraci sa umblam pe jos,fiindca nu ne permitem Logan ?Nesimtiti ,dupa doar 4 zile de la alegeri ,inainte parca se stergea taxa .Sper sa fie o miscare nationala care sa blocheze cel putin capitala !Sinmgurii din leme cr4ed care pana la urma platiom si aerul ,cu varf si indesat! o sa le para rau!!!!!!!!!!!X-
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Putina rabdare oameni buni. Din 15 -20 Dec 2008 dispare Tariceanu-Citroen odata cu mafia lui. UE nu va accepta aberatiile acestui nesintit inginfat care s-a trezit in ultim ceas sa ia masuri antisociale pt refacerea bugetului. Ar fi interesanta o intilnire cu "Asociatia cumparatorilor de automobile second-hand"....ce ar trebui constituita urgent si pentru care as fi imediat membru fondator....Oare ar scapa nelinsat ?
=D> Astazi 7 Decembrie se organizeaza proteste in toata tara, in pietele principale ale oraselor, trebuie sa-i reamintim domnului tariceanu ca suntem in anul 2008 si comunismul a cazut.........buna idee cu, constituirea asociatiei " cumparatorilor de automobile second-hand"...... este vre-o anumita procedura, ce documente trebuie?

Alte discuții în legătură

Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea dif de taxa de prima inatriculare sosow sosow Buna seara Dupa cum se stie legea taxei de prima inmatriculare a fost modificata. Acum cei ce am platit aceasta taxa inainte de noua lege putem recupera ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ?! raku_cmr raku_cmr Am cumparat o masina euro 3. Din cate am auzit la televizor taxa de prima inmatriculare va scadea de la 1 iulie 2008, este adevarat? Am mai inteles ca cei care ... (vezi toată discuția)