avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu administratorul blocului--
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu administratorul blocului--

Acum cateva zile administratorul imi spune ca vrea sa inlocuiasca la mine in ap. o bucata din teava metalica comuna cu agent termic cu o mufa de trecere cu pexal {mentionez la mine in ap.teava comuna nu e dreapta are in partea superioara o bucla orizontala de cca.60cm din cate stiu eu este ca o protectie in caz de cutremur teava sa aiba un joc sa nu fie fixa } sub pretextul ca ar fii infundata si nu mai ajunge agent termic la etajele superioare.1Nu cred asa ceva pt ca suntem deja in a 4 luna de furnizare a calduri si pana acum nu sa plans nici un vecin ca nu ar avea caldura ca doar n-or fii facut focul in casa#-o.2.Ce rezistenta poate avea legatura dintre o teava metalica si pexal:hammer:sa nu mai vorbim si de estetica ca te zgarie pe ochi.In concluzie nu sunt de acord, poate sa faca aceasta schimbare fara acordul meu totusi se executa la mine in ap?A lucrarea vrea sa o faca cu o firma de a lui:hm: Astept cateva sfaturi cu multe multumiri:love2:
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
Dan13, utilizator
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 22:13, 24 Februarie 2011
Armenteros a scris:

[...]Daca una dintre tevi are o temperatura mult diferita (aproape rece), atunci undeva s-a infundat.
....sau, in caz ca apartamentele sunt contorizate, de la el in sus caloriferele sunt inchise....
Merci Armenteros am sa verific personal tevile ap superioare cu toate ca ar trebui sa verific numai ap de deasupra mea la celelalte ne mai fiind problema mea, si eu sunt de principiul: mai bine masori de 10 ori si tai odata ca si croitorul batran decat sa vina sa-mi spuna ca de fapt nu erea infundata ,,bucla de dilatatie''si in a 2 problema cred ca tot Armenteros are dreptate citez :,,Repet, aceasta sa o faca reprezentantii funtizorului, nu administratorul'' aceasta decizie ar tebui luata de cineva competent

Am fost la vecinul de deasupra mea si surpriza.....ii sfaraie caloriferul de caldura #-o, insa instalatorul continua sa afirme ca problema este de la mine la bucla de dilatatie X-(
Totusi trebuie sa rectific ca nu administratorul ar avea problema asta din cate am inteles inversunat sa taie teava este INSTALATORUL:hm:
Nu permiteti taierea coloanei...si cu atat mai mult inlocuirea cu pexal, poate doar daca va lipsesc niste probleme de pe cap!
Trebuie sa va argumenteze bine aceasta lucrare.

Alte discuții în legătură

Exista o lege care sa se refere la asa ceva? cerul cerul Cand se efectuaeaza o reparatie la coloanele de apa comune din bloc exista niste dispozitii legale? Se poate inlocui teava de metal cu orice(pexal etc)?Se ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa schimb dinnou coloana de caldura teo321 teo321 Buna ziua, Iata ca este problema mea: acum 6 ani am achizitionat un apartament. Am schimbat coloana de caldura cu pexal si am imbracat-o in rigips. Atunci ... (vezi toată discuția)
Teava comuna propusa pentru taiere FLORIEAN FLORIEAN Locuiesc la etajul 5 intr-un bloc de 10 etaje, la mine in ap se afla bucla tevii comune de incalzire. Administratorul doreste sa taie aceasta bucla deoarece ... (vezi toată discuția)