avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

care este procedura pentru obtinerea unei proprietati prin uzucapiune? ce acte doveditoare imi trebuiesc ? va multumesc.
Nu putem sti daca pierdeti procesul fara avocat insa, din experienta, se intampla foarte des ca parile sa-si imagineze ca merg acolo si spun: e al meu de 30 de ani si instanta le zice: bine, admis...

Se intampla frecvent sa fie neindeplinita procedura etc... in uzucapiuni mai mult ca in altele.

Din pacate, nu am modele, dar cautati pe net... Mi-ar lua timp sa scot datele clientilor de acolo.
In plus, motivarea de fapt e necesara, iar noi nu stim faptele in cazul dv.

Un avocat macar va face cererea si va explica ce si cum sa cereti, cat e de dificil sau nu cazul... Si nici nu costa mare lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune shoru shoru se mai poate intenta un proces de uzucapiune ? cineva mi-a spus ca de vreo 2 ani nu se mai poate decat proces de intabulare ... Pe scurt : am un teren ... (vezi toată discuția)
Grãdinã fãrã acte plãtitã impozit de 42 de ani melinda67 melinda67 Bună ziua! Părinţii mei cu unchiul au cumpărat în 1967 o casă cu patru apartamente două curţi şi patru bucăţi de grădină în centrul oraşului. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune? MadalinaAb MadalinaAb Matusa mea a locuit timp de 30 ani intr-un imobil care a apartinut bunicii sale (decedata) platind taxele aferente. Bunica respectiva nu poseda decat o ... (vezi toată discuția)