romascanu a scris:
Frumoasa lege, edifianta, buna de dat exemplu la slujba de Duminica ori pe la te miri care post de televiziune ... si practic? Praactic nora ii poate tranti linistita soacrei usa in nas (ca daca imi aduc eu bine aminte de ce-a mai scris tied pe forum, cam asta ar fi, in esenta, speta).
Apropos, Legea 272/2004 contine o palarie de sanctiuni mai putin pentru nerespectarea art 14 si 15. :O
(3) Părinţii sau un alt reprezentant legal al copilului nu pot împiedica relaţiile personale ale acestuia cu bunicii, fraţii şi surorile ori cu alte persoane alături de care copilul s-a bucurat de viaţa de familie, decât în cazurile în care instanţa decide în acest sens, apreciind că există motive temeinice de natură a primejdui dezvoltarea fizică, psihică, intelectuală sau morală a copilului.
CE SA MAI INTELEG? decat ca am dreptulsa imi vizitez nepoata.....atenti doamna avocat....nora mea si nepoata mea au statut de tolerat in proprietatea mea.......spe ca macar sa intru la MINE ACASA sa imi vad nepotica am dreptul, nu? asta pana se rezolva spetza pentru care ma tot chinu sa aflu ce drepturi am....
MULTUMESC pt implicare....