avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 2011

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, dar nu mai gasesc unde, ca d-na Pivniceru ar fi sustinut intr-o emisiune TV ca ar putea avea loc un examen in luna mai.
Ati auzit de asa ceva? Daca da, ati putea mentiona si sursele?
Rog rauvoitorii sa se abtina.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: simonexbv , utilizator 10:24, 12 Aprilie 2011
:O:O:O:-/
scuze ca mi-am "permis" sa postez pe acest topic...pe viitor nu voi mai "deranja" pe nimeni.

va doresc spor la invatat si putere de a trece prin "focurile" asteptarii.
iar, pentru viitorii magistrati, multa intelepciune in luarea decizilor

o zi buna.
E cel mai bine sa discutam pe acest topic -pe marginea materiei parcurse ,vorbesc despre cei care vor sa participe la viitoarele examene de admitere in magistratura -as vrea sa discutam pentru ca altfel ne mobilizam sa parcurgem tematica -,astept primele discutii!
[ link extern ] /

42.D-le judecator Danilet,
Membrii CSM mai analizeaza la acest moment varianta organizarii unui nou concurs de admitere in magistratura pt cei cu 5 ani vechime,in prima parte a anului (sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie)?
Mihai L.

Comentariu prin Mihai L. — 13/03/2011 @ 8:46 AM | Răspunde


Da. Presedintele CSM a dispus efectuarea unei prognoze a locurilor libere de anul acesta, poate si din anul urmator. Se va lua in vedere si intrarea noilor coduri. Analizam doua optiuni acum:
- organizarea a inca unui concurs de 5 ani vechime fara sa stim daca e nevoie de oameni in plus in justitie sau doar se vor redistribui posturile vacante (studiul de impact se face la MJ si alaltaieri ministrul a anuntat ca va fi gata de abia in toamna)
- marirea nr de locuri scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani, mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri, cand se vor fi organizat si concursul de promovare si concursul de absolvire la INM, ca sa stim exact ce locuri raman libere.
Oricum, cei cu 5 ani vechime care intra in sistem, trebie sa stie un lucru: cel putin 3 ani de zile nu se vor putea transfera, iar unii poate niciodata.

Comentariu prin Cristi — 13/03/2011 @ 11:18 AM | Răspunde
Buna!
Ce mai faceti?
Ce invatati?
Chiar daca lucrurile par " amortite" si pe-aici s-a lasat linistea, sunt convinsa ca, fiecare in parte, a reusit sa-si gaseasca resursele si motivatia necesara pentru studiu...
Asa ca, va doresc spor la treaba, si haideti ca macar din cand in cand, sa ne intalnim aici!:)
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters137562, utilizator
ei da Laelia ... parafrazand putin ou sont les temps d'autant cand forumul asta era un grup? incet incet timpul trece daca va uitati in calendar in curand e gata si martie ... anul trecut pe vremea asta se inchegau relatii care in cazul catorva dintre noi pot sa spun chiar ca s-au transformat in prietenii la distanta =D> ... m-a lovit nostalgia, dar as vrea sa vad discutii adevarate legate de visul nostru purtate si aici ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa ce carti invatati? Alina Gabriela Alina Gabriela Daca v-ati apucat de invat ptr. examenul di 2011,Da-ti mie un sfat in legatura cu cartile dupa care invatati.Mersi:D (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)