avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 2011

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, dar nu mai gasesc unde, ca d-na Pivniceru ar fi sustinut intr-o emisiune TV ca ar putea avea loc un examen in luna mai.
Ati auzit de asa ceva? Daca da, ati putea mentiona si sursele?
Rog rauvoitorii sa se abtina.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: simonexbv , utilizator 10:24, 12 Aprilie 2011
Stie cineva ce s-a hotarat in sedinta CSM de azi? Pe blogul sau, dl. Danilet spunea ca se intrevad doua posibilitati: fie organizarea unui examen in prima parte a anului, fie scoaterea la concurs a unui mai mare numar de posturi in noiembrie.
aliquid_novi a scris:

Grilele lui Voineag nu prea sunt similare cu cele de la magistratura.
Va recomand grile:
- la penal si procedura penala: Nicoleta Cristus si Carmen Damian;
- la procedura civila: G. Boroi;
- la civil: Veronica Stoica, Laurentiu Dragu si Cornel Falcusan.

============================================================
multumiri!
aliquid_novi a scris:

Grilele lui Voineag nu prea sunt similare cu cele de la magistratura.
Va recomand grile:
- la penal si procedura penala: Nicoleta Cristus si Carmen Damian;
- la procedura civila: G. Boroi;
- la civil: Veronica Stoica, Laurentiu Dragu si Cornel Falcusan.

Buna seara.
Vad ca toata lumea se agita pe invatatul partilor teoretice. Stiu ca e foarte important.....si fara partea teoretica nu se poate ajunge la celelalte.... DAR S-A UITAT CINEVA PE SUBIECTELE ACELEA DE LOGICA SI RATIONAMENT? sunt criminale.....mai ales ca la stressul ala al ticaiutului de ceas.....efectiv m-am descurajat....desi doream asa de mult....:angry: :sorry::sorry:
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
geraldina galdean, utilizator
artax a scris:
scuze pentru intarziere, am avut doua zile full...
la civil merg pe Boroi, obligatii -Statescu/Barsan, reale -Boroi-curs selectiv ( as cumpara altceva, ca e cam prea selectiv) succesiuni , am invatat dupa Boroi -selectiv dar acum mi-am cumparat Deak, contracte D. Chirica, procesual civil Boroi si Ciobanu
la penal general I. Pascu, M. Basarab, penal special Toader, procedura penala- Neagu, tratatul-cam stufos, dar detaliat...

te intrebam zilele trecute daca ai facut teste grila..., daca ti s-a parut util sa rezolvi grile sau mai putin...eu am facut cele ale lui Voineag, par similare cu cele de la concurs...

buna dimineata. la teorie:
- actul juridic civil - boroi, reale - barsan, tgo - statescu/barsan, contracte - boroi completat cu deak, succesiuni - boroi;
- procedura civila - boroi/ciobanu completat cu deleanu si ciobanu;
- penal general - mitrache, special - sergiu bogdan completat cu toader;
- procedura penala - neagu/damaschin.
am facut teste grila foarte multe, cred ca sunt foarte bune pentru fixarea cunostintelor. de exemplu, la G1 - 21, cea cu tentativa relativ improprie, raspunsul mi l-am lamurit dupa ce am gresit grila nr. 93 din partea de penal general a cartii lui voineag.
dar despre asemanarea grilelor lui voineag cu cele de la concurs, mai degraba as fi de acord cu ce a scris aliquid novi.
am mai facut grilele de penal si procedura penala ale lui cristus, grilele din mapa lui neagu, grilele de la sfarsitul selectivului lui boroi, procedura civila - boroi, raducan/damaschin s.a., o carticica a lui boroi si altii de drepturi reale cu teorie+jurisprudenta+grile din care as fi facut realele daca as fi gasit-o mai inainte. mai am cartea mihaelei ciobanu cu grile complicate dupa care nu prea am lucrat.
daca e cineva interesat de cartile de grile sa ma caute. mie nu cred ca imi mai trebuie.
de asemenea, in special in saptamana dinaintea concursului, am lucrat grilele de la concursurile de promovare postate pe site-ul csm-ului.
o zi buna si spor la treaba!
@courtfox
multumesc! e constructiv...te contactez pe mp!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa ce carti invatati? Alina Gabriela Alina Gabriela Daca v-ati apucat de invat ptr. examenul di 2011,Da-ti mie un sfat in legatura cu cartile dupa care invatati.Mersi:D (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)