avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 2011

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, dar nu mai gasesc unde, ca d-na Pivniceru ar fi sustinut intr-o emisiune TV ca ar putea avea loc un examen in luna mai.
Ati auzit de asa ceva? Daca da, ati putea mentiona si sursele?
Rog rauvoitorii sa se abtina.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: simonexbv , utilizator 10:24, 12 Aprilie 2011
courtfox a scris:

jurisprudenta iccj de pe scj.ro si intralegis. la procedura penala mapa lui neagu si cristus, penal - cristus, procedura civila - boroi.
Cand ai citit jurisprudenta, ai citit textul integral al deciziei? Sau doar concluzia?
de obicei integral. dar multe paragrafe in mare viteza.
courtfox a scris:

salut. ar fi mai usor daca am discuta punctual, pe materii. am insistat pe jurisprudenta in aceeasi masura in care am insistat pe teorie, dar am avut impresia ca la concursul din noiembrie teoria a fost mai importanta. practica si experienta personala m-au ajutat, bineinteles. si eu sunt in prezent consilier juridic, de instanta in principal.
fericit pentru un concurs e mult spus... depinde unde cauti fericirea.

=============================================================
scuze pentru intarziere, am avut doua zile full...
la civil merg pe Boroi, obligatii -Statescu/Barsan, reale -Boroi-curs selectiv ( as cumpara altceva, ca e cam prea selectiv) succesiuni , am invatat dupa Boroi -selectiv dar acum mi-am cumparat Deak, contracte D. Chirica, procesual civil Boroi si Ciobanu
la penal general I. Pascu, M. Basarab, penal special Toader, procedura penala- Neagu, tratatul-cam stufos, dar detaliat...

te intrebam zilele trecute daca ai facut teste grila..., daca ti s-a parut util sa rezolvi grile sau mai putin...eu am facut cele ale lui Voineag, par similare cu cele de la concurs...
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
artax, utilizator
Grilele lui Voineag nu prea sunt similare cu cele de la magistratura.
Va recomand grile:
- la penal si procedura penala: Nicoleta Cristus si Carmen Damian;
- la procedura civila: G. Boroi;
- la civil: Veronica Stoica, Laurentiu Dragu si Cornel Falcusan.
si uite ca a trecut si sedinta csm-ului ... si se pare ca nu se intampla nimik... nu inca ... sunt sperante sau ne asteapta o lunga vara fierbinte?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa ce carti invatati? Alina Gabriela Alina Gabriela Daca v-ati apucat de invat ptr. examenul di 2011,Da-ti mie un sfat in legatura cu cartile dupa care invatati.Mersi:D (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)