avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MARTOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MARTOR

In urma unui incident , au rezultat 2 dosare unul de ultraj in care este acuzat fratele meu si unul de tentativa de omor , fratele fiind si victima.Am fost citat ca martor in dosarul cu tentativa,pot refuza de a fi martor deoarece are legatura directa si cu dosarul de ultraj al fratelui?Mentionez ca acesta e plecat si la intrebarea'' unde e acum'', nu ar imsemna sa-l dau de gol!?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:27, 1 Martie 2011
Aveti discutia aici www.avocatnet.ro/content/for...

Ca si la art 262 (nedenuntarea unei infractiuni), si la art. 264 CP (favorizarea infractorului), textul de lege exclude sotul sau ruda apropiata de la raspundere. Vedeti alin .3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii in proces penal? Elflorin Elflorin Intr-un proces penal pot da declaratii rudele reclamantului ????? (vezi toată discuția)
Declaratii mincinoase date de p. vatamata Gabitz1983 Gabitz1983 Buna seara, Partea vatamata dintr-un dosar de inselaciune a mintit in fata politiei, in privinta modului in care l-a cunoscut pe invinuit, sustinand ca s-au ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie martor, consecinte Bogdann98 Bogdann98 Buna ziua, un prieten a fost lovit de un om acel prieten a scos certificat si a făcut plângere sa deschis dosar am fost sunat de politie sa ma prezint sa dau ... (vezi toată discuția)