Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, cu raportare de tva, trimestrial, iar pe anul 2010 sunt pe minus, deci nu am realizat venituri. M-a sunat o cunostinta joia asta, sa fug repede si sa depun declaratia , daca nu vreau amenda.Intrebarea mea este, chiar trebuia sa depun declaratia, ori nu am inteles eu bune ce se vrea?.Si, in viitor, ce se cere oare de la mine, in afara de declaratia 200? (pe 16 mai ultimul termen.). m.ultumesc
dar, vad ca acum am reusit si sa nu depun declaratia 220, pe venitul estimat. Eu am realizat venituri din productia de nade si momeli, le-am dat pe factura, am pierdere. cum sa completez minunea asta de 220? ajutor.
Am mai citit despre declaratia 220, si am constatat cu usurare, ca nu am avut venituri mai mari sau mai mici cu 20% , fata de cele estimate in 2010. Deci, inteleg, ca nu tre sa depun 222 pe 2011. Asa o fi? Ajutoor.
Documente pfa
aiurelu36
Am un pfa din 2008 sunt platitor de tva,tin contabilitatea in sistem real.Ce documente ,taxe si impozite trebuiesc depuse si platite la finante,sanatate etc.. (vezi toată discuția)