avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt si cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt si cazier

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost de curand intr-un Mall impreuna cu o prietena. Am fost impreuna prin magazine si am probat diverse produse vestimentare. Insa la un moment dat ne-au placut in special doua produse( un tricou si un maiou), tricoul costand 80 de lei, iar maioul 100 de lei. Am ajuns la casa si am constatat ca nu aveam suficienti bani pentru a plati. Decizand sa le luam fara a le achita, am fost surprinse de un repezentant al magazinului care a urmarit camerele de luat vedere pentru ca podusele nu aveau aparat anti-furt si apoi am fost conduse intr-o incapere unde am fost intrebate ce am furat. Amandoua am scot imedat produsele. A fost chemata politia care ne-a intocmit amandurora dosar penal. Ne-au luat amprente, ne-au facut poze la sectie si ne-au spus ca exista sanse mari sa primim doar o amenda administrativa tinand cont ca nu avem anteceente de niciun fel . Am vrut sa platim produsele, dar casierita nu a fost de acord. As dori sa va intreb daca vom avea cazierul patat, daca primim citatie acasa( si daca da, in cat timp) si daca vom mai fi chemate la politie sa mai dam declaratii? Cea de-a doua intrebare pe care as dori sa v-o adresez este daca, in cazul in care voi avea cazier , voi mai putea opta pentru obtinerea permisului de conducere ?
Cel mai recent răspuns: ContSters83761 , utilizator 22:41, 26 Februarie 2011
Va rog frumos, raspundeti-mi, sunt disperata nu stiu ce sa fac si cu cine sa mai vorbesc
Pe buletin sau pe permis nu apar asfel de fapte..,cauta aici asfel de articole si sigur vei gasi raspunsurile daca nu raspunde nimeni aici,poate cei ce te pot ajuta nu au vazut mesajul tau.un exemplu de genul asta este postat aici cauta furt calificat hipermarket va rog ajutati-ma si acolo vei gasi ceva asemanator sau cauta prin codul penal.
multumesc mult
Va rog sa mai recititi bine raspunsul meu unde am aratat in ; ; sansele ...Nu confundam amenda administrativa cu cea penala .In baza de date a politiei va ramane aceste identificari,iar daca parchetul dispune NUP.,si rezolutia nu este atacata ,precum si in baza conduitei dvs. se va linistii totul.Orice rezolutie NUP nu va apare in cazier .Pana acolo depuneti toate demersurile .si colaborarea in acest caz.Daca lucrurile se dezvolta va sfatuiesc sa angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Pitiku87 Pitiku87 Am avut 0.44 in aerul expirat si 0.65 in sange.Ce mi se intampla?? multumesc mult. (vezi toată discuția)
Am circulat cu numere expirate doar 3 ore alynaa21 alynaa21 buna ziua....as avea si eu o intrebare...in urma cu cateva lunii fostul sot din cauza ca l-am lasat m-a dat pentru furt de masina ne-am judecat vreun an de ... (vezi toată discuția)