avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... liberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

liberare sub control judiciar

buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond se admite de 4 luni iar la curtea de apel se respinge '' ca nefondat''.de ase,menea pe fond nu a mai primit prelungirea madatului de arestare dar procurorii nu au facut recurs ci au cerut rejudecarea masurii arestarii de 2 ori in aceeasi saptamina ptr acelasi lucru.dupa rejudecare i s-a prelungit.cum sint legile?cit se poate prelungi aceasta respingere?cum combati un luvru ''nefondat''?este la fel ca termenul pericicol public sau termenul de arestare pe o perioada rezonabila.va rog sa ma lamuriti daca se pot combate aceste lucruri caci nu mai pot
deoarece este recurs si deci inatacabila pe cai ordinare, motivarea recursului nu are nici o importanta privind situatia condamnatului.

daca exercitati cale extraordinara de atac, motivarea va fi redactata pentru a fi analizata de instanta ce se va pronunta asupra caii de atac exercitate.

nu este nimic nelegal sau anormal ca motivarea unei decizii irevocabile sa intirzie deoarece nu are nici o importanta existenta sau nu a motivarii. conteaza doar situatia juridica consemnata in urma pronuntarii solutiei.
eplicati-mi si mie o situatie.....pe data de 14 aprilie expira mandatul de arestare.judecatorul de fond l-a ptrelungit ,am avut recurs la curtea de apel si ni s-a admis recursul.dar apoi instanta cseaza in parte incheiere pronuntata la fond de tribunal numai in ceeace priveste solutiile referitoarela starea de arest.trimite spre rejudecare la aceeasi instanta cu privire la articolul 3002 rap la art160b cpp.intrebarea mea este daca nu se face rejudecarea si implicit un nou recurs la curtea de apel pina in 14 aprilie ramine valabila sentinta pronuntata inainte de rejudecare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)
Revizuirea doru112233 doru112233 Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat (vezi toată discuția)