avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

registru agricol

am fost azi la primarie si am ramas pur si simplu tampita.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ,registrele agricole din '56-'58 cum erau numerotate...pe file sau pe pagini,de ex se deschide reg la fila 14 ,care are 2 pagini,e numerotata ca 2 pagini 14si 15 sau ambele pagini fila 14.,pt.ca dupa fila 14 urmeaza fila 16.Spun asta ca din '94 am copia filei de pe original(numai ca nu e legalizata) si acum vad ca sunt total alte terenuri si suprafata,bineinteles prima pagina e identica cu a mea si partea a doua nu mai e.am mai dat mai incolo si urmeaza bine fila 16 cu doua pagini 17 si tot asa...Primarul incerca sa ma convinga ca poate pagina a doua e 15 desi nu e numerotata
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:54, 8 Iunie 2008
multumesc mult pt raspuns,daca o sa aveti timp sa citti din profil tot chinul ce l-am avut...o sa intelegeti.Plangere penala am facut prefecturii dupa prima infatisare care acum s-a dovedit ca a fost indusa in eroare de acea primarie,acum au facut intampinare cum trebuie(prefectura) pe 6 pagini,dupa ce am dus noi toate doc dupa care s-a emis titlul.Eventual sa nu renuntam la plangere si sa aratam ce a facut primaria?Normal nu au fost restituite toate terenurile,cam 2 ha le-au palmat.
dienusa a scris:

Normal nu au fost restituite toate terenurile,cam 2 ha le-au palmat.

Cu atât mai mult faceţi plângere penală pentru ca să existe un precedent şi acest gen de fapte să nu mai aibă loc pentru a fi prejudiciaţi şi alţii. Funcţionarii publici uită că sunt plătiţi de noi, contribuabilii de rând, că ei sunt în slujba noastră şi nu noi suntem la mâna lor...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea functionarilor din primarii dienusa dienusa sper ca ma incadrez bine postand aici.Ce raspundere au functionarii de la primarie in cazul unei file rupte dintr-un registru agricol din '56-'58?In '98 fila ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat dienusa dienusa sunt in impas...nu stiu ce sa mai fac...sunt intr-un proces ca parte parata de radiere de pe titlu de prop.al tatalui meu TP a fost emis pe numele cumnatei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu primaria dienusa dienusa Ce pot sa fac(primarului) in cazul in care adresez in scris niste intrebari primarului,imi raspunde total eronat .desi verbal a zis altceva.Am un proces si din ... (vezi toată discuția)